emina64 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2016 11 0 86 34 5 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi emina64 #1 Kızlar Mete bey nasıl bir doktor gidenler memnun mu bende yapışıklık var onun için Histeroskopi olmam gerekiyor doktor araştırıyorum
Kızlar Mete bey nasıl bir doktor gidenler memnun mu bende yapışıklık var onun için Histeroskopi olmam gerekiyor doktor araştırıyorum
H haysev03 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 434 186 18 34 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi emina64 #2 emina64 .!.: Kızlar Mete bey nasıl bir doktor gidenler memnun mu bende yapışıklık var onun için Histeroskopi olmam gerekiyor doktor araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba ege Üniversitesindeki ni soruyorsunuz sanırım. İyi bir doktor olduğunu duydum bir kere kontrolüne girmişti. Bir de özgür yeniel var doktor o da iyi ben ona gidiyorum.
emina64 .!.: Kızlar Mete bey nasıl bir doktor gidenler memnun mu bende yapışıklık var onun için Histeroskopi olmam gerekiyor doktor araştırıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba ege Üniversitesindeki ni soruyorsunuz sanırım. İyi bir doktor olduğunu duydum bir kere kontrolüne girmişti. Bir de özgür yeniel var doktor o da iyi ben ona gidiyorum.