- 16 Temmuz 2018
- 82
- 56
- 8
- Konu Sahibi neslihan87
Kızlar eşimde varikosel var izmirde ameliyat olacak micro cerrahi yöntemle ameliyat yapan doktor doktor varmı devlette yada özel hastane ürolog tavsiyeniz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun eşim 2013 yılında Çanakkalede ameliyat oldu.Kızlar eşimde varikosel var izmirde ameliyat olacak micro cerrahi yöntemle ameliyat yapan doktor doktor varmı devlette yada özel hastane ürolog tavsiyeniz varmı
Geçmiş olsun gittiğiniz bir ürolog varmış izmir deÖncelikle geçmiş olsun eşim 2013 yılında Çanakkalede ameliyat oldu.
Ameliyattan 1 sene sonra 3 defa aşılama denedik 2si tuttu düştü.
2017 yılından beri 4.tüpü denedik hiçbiri tutmadı.
Bu sene varikoselenin tekrarladığını öğrendik.
Büyük ihtimal tekrardan izmirde ameliyat olcak.
Yarın tüp sonucunu öğrencez,doktorla konuşuruz nasıl bir yol izlememiz gerektiğini
Geçmiş olsun gittiğiniz bir ürolog varmı izmir de
Ameliyat başarılı olabilmesi için micro cerrahi yöntem gerekli can hastanesi 4700 istedi çift taraf varikosel için araştırmalarımız devam ediyor bilgi paylaşalım burdanMedicalparkta tüp denedik canım kadın doğum doktoru hastanenin doktoruna yönlendirdi.
Eşim bir defa muayene oldu test verdi varikosel var ama hafif düzeyde ilerleme yok dedi,eşim bugün ağrısının olduğunu söyledi muhtemelen varikoseli ilerledi
Tekrar ameliyat gerekebilir bizede.
Hastanenin doktoru Serkan Akdemir
Micro cerrahi kesik uygulanmadan yapılandı demi yanlışım varsa düzeltin lütfen. 4700 sigortalı fiyatı mı bu arada.Ameliyat başarılı olabilmesi için micro cerrahi yöntem gerekli can hastanesi 4700 istedi çift taraf varikosel için araştırmalarımız devam ediyor bilgi paylaşalım burdan
Evet 4700 sgk lı fiyat muhtemel medikal park ta o civarlarda olalirMicro cerrahi kesik uygulanmadan yapılandı demi yanlışım varsa düzeltin lütfen. 4700 sigortalı fiyatı mı bu arada.
Ameliyat derse bizde araştırmaya başlıcaz haberleşelim canım
Anladım canım sağol bilgi alınca aktarırım burdanEvet 4700 sgk lı fiyat muhtemel medikal park ta o civarlarda olalir
Ne yaptınız bi gelişme varmıAnladım canım sağol bilgi alınca aktarırım burdan
Benim esim 6 ay once varikoselameliyati oldu simdi test yapcagiz tup bebek mi denesek asilamami denesek yoksa biraz beklesek mi bilmiyorum yardimci olur musunuz 1 senelik evliyim ben 21 esim 23 yasinda. Ne yapcağmi bilemiyorum.
Benim esim 6 ay once varikoselameliyati oldu simdi test yapcagiz tup bebek mi denesek asilamami denesek yoksa biraz beklesek mi bilmiyorum yardimci olur musunuz 1 senelik evliyim ben 21 esim 23 yasinda. Ne yapcağmi bilemiyorum.
anne yasi 23 olmasi gerekmiş baba adayininda 5 yil skksi olmasi lazimmis esimin daha 1 yillik skksi var ondan once ikimizde ogrenciydikTest yaptırın bi sonuç ne çıkacak.bide tüp bebek devlet karşılaması için belli şartlar var 3 yıl evlilik şartı gibi vs diğer türlü özel yaptırabilir siniz
merhaba benim eşimde 8 ay önce varikosel den ameliyat oldu direk açık ameliyat ve devlet hastanesinde oldu ilk tahlilini ameliyattan 3 ay sonra yaptı sonuç iyi çıktı umutlandık..besleyici bir toz verdi doktor sperm kalitesi içn onu içti eşim 1 ay sonra yine tahlil yaptı sonuç kötü....Geçen ay ultrasyon la bakıldı her iki testiste varikosel nuks etmiş...bayramdan sonra sperm tahlili yaptı eşim sonuç kötü sayı düşük şekil bozuk2 hafta için de 3 ayrı hastanede 3 ayrı doktoro muayne 3 ayrı tahlil oldu eşim 3 sonuç da kötü ve direk tüp bebek yapın dediler . 2.Ameliyatı ıstedik doktor gerek yok dedi sayısı çok az etkisi olmayacak dedi yoksa micro ameliyat yapılacaktı 2.kere eğer eşinde söyledikleri bir ölçüde sperm varsa yapabilirler ameliyatı yoksa gerek görmüyorlar ..Ve bende başladım bugün hiç aşılama yapmadım zaman kaybetmeden tüp bebek yapın dedikleri için direk mersin tüp bebek merkezine geldik.Kendimi kötü hissediyorum bir anda başladı çok hızlı başladı ne olduğunu anlamadan bana kan testi yaptılar eşime de rahmim kontrol edildi adetin 2 günü gelirisiniz dendi ..Kötüyüm Allahım herkese nasip etsin Evlat ama bi,r anda oldu kötü oldum gerçekten