Çokk teşekkür ederim buldumAlsancak’taki Özel sağlık Hastanesi’nin hemen karşısındaki eczaneden almıştım ben orada genelde oluyor. ya da Tavmergen hastanesinin yanındaki eczanede orada da mutlaka oluyor
Merhaba instagramda bir hanım efendi paylaşmıştı ekran almışım bende izmirde tüp bebek ilaçlarını aldığı eczane varmış 24 saatte getirtiyormuş yerini bilmiyorum instagramda parkeczanesi35 diye geçiyor medicalpoint sol yanı karşıyaka diyormerhaba izmirde cok acil bir şekilde opu için ovitrelle arıyorum bildiğiniz eczanelerde var mı hiç ?
çok teşekkür ederim gene aynı civardaki bi eczanede buldum :)Merhaba instagramda bir hanım efendi paylaşmıştı ekran almışım bende izmirde tüp bebek ilaçlarını aldığı eczane varmış 24 saatte getirtiyormuş yerini bilmiyorum instagramda parkeczanesi35 diye geçiyor medicalpoint sol yanı karşıyaka diyor
Rica ederim :)çok teşekkür ederim gene aynı civardaki bi eczanede buldum :)
Merhabalar hangi eczane acaba diğerinde kalmamış malesefçok teşekkür ederim gene aynı civardaki bi eczanede buldum :)
merhaba ben medicalpointin ordaki örnekköy eczanesinde buldum.Merhabalar hangi eczane acaba diğerinde kalmamış malesef
Merhaba malesef kalmamışmerhaba ben medicalpointin ordaki örnekköy eczanesinde buldum.
Bulabildiniz miMerhaba malesef kalmamışçok teşekkür ederim
Merhaba eğer hala arayan varsa genelde alsancakta bulvar eczanesinde oluyor isterseniz arayıp bir görüşünBulabildiniz mi
Maalesef yok dedilerMerhaba eğer hala arayan varsa genelde alsancakta bulvar eczanesinde oluyor isterseniz arayıp bir görüşün
Nerede buldunuz acabamerhaba izmirde cok acil bir şekilde opu için ovitrelle arıyorum bildiğiniz eczanelerde var mı hiç ?
Geçenlerde birisi de instagramda paylaşmıştı parkeczanesi35 diye oraya sordunuz muMaalesef yok dediler
Nerede buldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?