Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
izmir Özel Çınarlı ve Özel Karataş Hastanesi Doğum Ücretleri
Arkadaşlar, Manisa'nın bir ilçesinde yaşadığımdan fiyat alamadım buralardan. Telefonda fiyat vermiyorlar.Bilen varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar, Manisa'nın bir ilçesinde yaşadığımdan fiyat alamadım buralardan. Telefonda fiyat vermiyorlar.Bilen varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
arkadaşım 2012 ekim ayında çınarlıda doğum yaptım gebelik takibimi yapan dr ahmet seçkin önoğlu yaptı doğumumuda 3000 tl.fakat şuan çınarlı sgk lı olduğu için fiyat lar mutlaka değişmiştir.istersen ahmet beyin numarasını verebilirim ayrıntılı bilgi vercektir.Ayrıca doktorum çokkkkkk iyi ve profesyonel bi dr zor ve riskli bi hamileliği başarıyla tamamladım .anestezi olarakta çok iyi.
olası her durumda kendisi mudahale ediyor zaten.tahminimce 1000-1500 civarıdır
arkadaşlar bende aydında oturuyorum çınarlı ya da kent hastanesini düşünüyorum. ancak fiyatlar konusunda net bilgiye nasıl ulaşabilriz telefonla bilgi vermiyorlar.yakın zamanda doğum yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi
arkadaşlar son zamanlarda doğum hakkında bilgi ve fiyat almak için çok hastane gezdim, çünkü telefonda tam olarak bilgi vermiyorlar Çınarlıda muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar son zamanlarda doğum hakkında bilgi ve fiyat almak için çok hastane gezdim, çünkü telefonda tam olarak bilgi vermiyorlar Çınarlıda muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
ben de tınaztepe hastanesine gidiyorum doktorum aylin barbaros. henüz doğum fiyatlarını konuşmadık ama çok memnunum. hastane de yeni doğan yoğun bakımı da var ve ultrason aletleri çok yeni daha 12 haftalığım ama doktorum bana 4 boyutlu görüntülerini izletti çok güzeldi