İzmir Özel Özen Tıp Merkezi-Güliz Demircioğlu'na giden var mı?

tumobul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
8
1
86
İzmir
Merhabalar;

Yamanlar-Karşıyaka'daki bu merkez hakkında bilgisi olan varmıdır?

Son düzenleme:
Merhaba ben hamileliğimin ilk ayında oraya gitmiştim fakat pek memnun kalmadım zaten küçük bir hastane, Doktorun adını hatırlayamadım ama sarışın yaşlı bir bayandı ultrasonda bakarken bebeğimin 3 hafta geriden geliştiğini söyleyip canımızı sıkmıştı. Eşimde sinir olup başka bir doktora gittik o ise bebeğimin normal haftasında olduğunu söyledi.

Bende pek güven vermedi o hastane

Son düzenleme:
cevabınızı yeni gördüm, banada aynı doktor güven vermediği için başka doktora devam ettim

Şuan Karşıyaka Başkent üniversite hastanesinde çalışmakta kendileri. Tam bir tüccar edasıylar marketingcilere taş çıkarır bu bayan. İkili testimde burun kemiği görememiş ve riskli bir sonuç çıkarmayı başarmıstı. Sonrasında ki aşamayı ticarete döken sözleriyle irkilmiştik harmony testini öve öve bitiremeyip amniosentezi kötüledi, kaldı ki ben bir daha baksanız belki gözünüzden kaçmıştır görürsünüz burun kemiğini dediğimde ama şimdi görünür zaten demişti ve beni şüphelendirmişti 13. haftada olmama rağmen. Başka bir yerde yaptırsam tekrar dediğimde geciktiğimi söyleyip kapıdan çıkana kadar harmony testini anlatmaya ve elime broşürünü sıkıstırmakla meşguldü.. İki gün sonra başka doktora gittim ve yarım saatten fazla ölçüm yaparak herşeyin normal olduğunu söyledi ve amniosentezi bize bıraktı ve bizde zaten bir kere kuşkulandığımız için yaptırdık ve sonuç tabikide temiz çıktı.

Diyeceğim o ki uzak durun bu kadından.. Ben yandım siz yanmayın zaten giden tüm hastaları asık suratlıydı ordan anlamalıydım ama nerden bilebilirdim. Ben hakkımı helal etmiyorum ve kadın doğumcuların hastalarıyla bu denli oynamalarını şiddetle kınıyorum. Üst komşum doktor ve bu rezalet durumu bana anlattı ve piyasadaki bir çok doktorum bu şekilde çalıştığını söyledi. Hepsini birer birer bakanlığa şikayet etmek lazım :KK20:

Back
X