izmir özel tınaztepe hastanesi ve doktorları ?

edissssss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
540
219
333
Bulunduğum yerde Şimdilik devlet hastanesine gidiyorum çokta memnunum doktorumdan ama detaylı taramalar için izmirde özel tınaztepe hastanesinde can postacıya ya da aylin babarosa gitmeyi planlıyorum.Bebek yoğun bakım üniteside varmış.Muayene ücreti sanırım 42 tl tam emin değilim.Başka tavsıyesi olan var mı izmirde ya da bu drlara yorum yapabilecek olan.

valla canım aylin barbarosun methini çok duydum bnde izmirde yasıyorum devlete gidicem memnun kalmazsam arastırıcam

valla canım aylin barbarosun methini çok duydum bnde izmirde yasıyorum devlete gidicem memnun kalmazsam arastırıcam
aylin barbaros ve can postacı arasında kaldım bende.birde şifayı aratırma istedim.aydın sökede yaşıyrum.bu cumartesi can beye geleyim dedim şansıma izinliymiş :) Birde hemoglobin bölümü olsun istedim hastanenin (plt düşüklüüm var) ama tınaztepe de yokmuş

bak şifayı banada öneriyolar ama ben yeşilyurta gidicem cunku özeller direk sezeryan yapıyolar diye cok duydum bnde 7 haftalık hamileyim daha hiç doktora gitmedim cok endişeliyim

bak şifayı banada öneriyolar ama ben yeşilyurta gidicem cunku özeller direk sezeryan yapıyolar diye cok duydum bnde 7 haftalık hamileyim daha hiç doktora gitmedim cok endişeliyim

şifa da muayene ücreti 70 tl tınaztepe'de 55 tl.bence önerdikleri dr adı var mı şifa da.sende bebişinle ilk tanışma için birini seç git endişelenecek bir durum yok.kalp atışını da duyarsın tanışmış olursunuz :)

İnşallah canım benim haftaya gidicem artık kalp atısı olusmusdur insaallah ben dha folik asit falanda kullanmaya baslamadım umarım bi sıkıntı olmaz.

Ben tınaztepeye Aylin Hanım'a gittim adet düzensizliği için ilgilenmiyo arkadaşlar.. Verdiği ilaç beni mahvetmişti.. Ben torbalı ayrancılarda medifema hastanesine gidiyorum ve bi Prof a görünüyorum.. Çok memnunum.. Muayene ücreti 24 tl..

24 tl mi çok iyimiş
Ya muayene ücretini geçtim ben artık yeter ki olumlu sonuçlar alalım.. Benim yumurta tembelliğim varmış ve bunu hiç söylemedi Aylin Barbaros.. Bu gittiğim döktü muayene etmeden sora sora benim sıkıntımı anladı.. İnşallah bu ay yüzümüz Gülcek Rabb'inin izniyle..

Allahım insaallah isteyen tüm herkese o duyguyu tatdırsın ben hamileyim mesela ama hala kendimi hamileliğe inandıramadım cuma günü doktora gidicem ve görmek varsa nasibimde görücem anca ölşe inanaıcam bnde bi bebegim olsun cok istedim 2,5 aylık evliyim ve 7+5 hamileyim ama nedense halaa bebeiği görmedn inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…