İzmir revizyon doktor tavsiyesi

ozee7979

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
39
1
286
İzmir
İzmirde revizyon burun ameliyatı konusunda doktor tavsiyesi verebilecek birisi varsa paylaşabilir mi? izmirde revizyon doktor konusunda nerdeyse bütün forum sayfalarına baktım ama malesef hiçbir yerde şu doktora revizyon ameliyatı oldum çok iyidir diye bir bilgiye ulaşadım. Lütfen bu konuda deneyimi olan arkadaşlar ben ve benim durumumda olan kişiler için paylaşımlarınız çok önemli ve değerli

Ben doktoruma ilk ameliyatımı oldum. Henüz 3 hafta kadar oldu. Ama şimdiden bile sonuçtan memnunum. Kendisi muayene ücreti de almıyor, en azından bir gidip görüşebilirsin. Ben çok tesadüfi bir şekilde buldum kendisini, hakkında hiç araştırma vs yapmadım. Çünkü görüşmemizde bana o güveni vermişti ve ilk görüşmemizde ameliyat kararını aldım.
Doktorumun adı Murat Melih Can.

Çok teşekkür ederim bilgi için, sizede çok geçmiş olsun. Ne mutlu iyi bir doktora denk gelmişsiniz. Revizyon konusunu araştırdıkça resmen içim şişti, birincide kötü sonuç alınca resmen güven kayboluyor.

Ne kadar ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…