• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir smyrna da tedavi görenler ve görecekler....

pskaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
48
0
86
Diğer
arkadaşlar burada tedavilerimizi ve görüşlerimizi paylaşalım birbirrimize bilmediğimiz konularda yardımcı olalım hepinizi bekliyorum

Son düzenleme:
merhaba canım.ben dr kahraman koldaya gidiyorum oranın anlaşmalı doktoru.ama ben özel muayenesine gidiyorum.bi işlem yapılacağı zaman oraya gidiyoruz.
sen tüp bebek tedavisimi oluyosun canım

slm benım bebk ıcın gezmedıgım yer kalmadı ama smyrna butun umıtlerımı gerceklestırdı asılama yaptırdım ve ılk asılamamda tuttu sımdı evrım hanıma gıdıorum muayneye cok tatlı bı ınsan ya bayılıorum ona dogumumuda oraya yaptırcam

merhaba pskaya ben de ekimde smyrnada tüp bebeğe başlıyorum funda hanım gerçekten insanın kafasını rahatlatıyor. birçok kişiden orayla ilgili olumlu referans aldım. izmir de egeye gittim daha önce 30 40 tane yumurtam büyüdü aşılama bile olmadı o kadar çok hasta var ki tavuk gibi sıraya sokuyorlar hastaları çok iğrenç. smyrna da olumlu sonuç alanlar yazarsa sevinirim.

ardaşlar bende yarin smyrnat gidecegim cok korkuyorum funda hanimin hastasi olacagim varmi bilgisi olan yardim edin kafayi yicem yaaa

ardaşlar bende yarin smyrnat gidecegim cok korkuyorum funda hanimin hastasi olacagim varmi bilgisi olan yardim edin kafayi yicem yaaa

canım ben ocak ayında yaptırdım sonuç negatif ama ordan memnun kaldım biraz bekliyrosun gidince ama o da önemsiz oluyor funda hnm başta soğuk geliyor ama ne sorarsan cevap veriyor birde sana tavsiyem tek embriyo yasaı çıktı lütfen iyi araştır kaç günde transfer edeceksiniz diye sor kaliteli embriyon oluşur inşallah ve döllenir ..allah yardımcın olsun..

Back
X