Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah:)Ben gidiyorum. Şu ana kadar kontrollerden memnunum. Doktorumun ve nst için çıktığımda, hemşirelerin ebelerin ilgisinden şu ana kadar memnunum.
Doğum sonrası izlenimlerimi de doğumu bekliyorum, en geç 2 haftaya yazabilirim:))
Ben 2016 haziranda melek hanım ile su hastanesinde doğum yaptım çoo memnun kalsım. Hastane temiz ilgili. Sabahın 5 inde suyum g3ldi herkes yarım saat için hazırlandı. Çok öok memnun kaldımMerhabalar, İzmir Su Hastanesinde gebelik kontrollerine giden yakın zamanda doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilirmi??
Ben şu an melek hanıma devam ediyorum. Melek hanımdan çok memnunum ama son dönem kalabalıklaştı hastane, sizin zamanınızda da var mıydı bu durum. Egepolden kalabalık diye kaçtım, sakin diye buraya geldim, burası da öyle olma yolundaBen 2016 haziranda melek hanım ile su hastanesinde doğum yaptım çoo memnun kalsım. Hastane temiz ilgili. Sabahın 5 inde suyum g3ldi herkes yarım saat için hazırlandı. Çok öok memnun kaldım
Muayene sırası beklediğim oldu. Ben haziran 2016 da doğum yaptım. Doğumumdan yaklaşık 2 ay sonra melek hanım ege şehir hastanesine gitti. Su hastanesi bomboş kaldı. Daha sonra tekrar su hastanesine döndü. Hastane doldu taştı diyebilirim. Biz çocuk doktoruna gittiğimizde görüyorduk, aynı kattalar. Cumartesi randevu almaya çalış o gün daha boş oluyor. Yalnız ne zaman doğum olursa olsun melek hanım doğuma geliyor. Bu da çok önemli tabi. Medicalparkta gece doğumlarına icapçı doktor bakıyor. O yüzden orayı tercih etmedik. Sağlıklı doğumlar dilerimBen şu an melek hanıma devam ediyorum. Melek hanımdan çok memnunum ama son dönem kalabalıklaştı hastane, sizin zamanınızda da var mıydı bu durum. Egepolden kalabalık diye kaçtım, sakin diye buraya geldim, burası da öyle olma yolunda
Artık son haftada olduğum için randevu problemim yok, sağolsun yardımcı oluyor, alıyor, ne zaman gidersem.Muayene sırası beklediğim oldu. Ben haziran 2016 da doğum yaptım. Doğumumdan yaklaşık 2 ay sonra melek hanım ege şehir hastanesine gitti. Su hastanesi bomboş kaldı. Daha sonra tekrar su hastanesine döndü. Hastane doldu taştı diyebilirim. Biz çocuk doktoruna gittiğimizde görüyorduk, aynı kattalar. Cumartesi randevu almaya çalış o gün daha boş oluyor. Yalnız ne zaman doğum olursa olsun melek hanım doğuma geliyor. Bu da çok önemli tabi. Medicalparkta gece doğumlarına icapçı doktor bakıyor. O yüzden orayı tercih etmedik. Sağlıklı doğumlar dilerim
Ben giderken de yoğundu. Belki bir tık hastası artmıştır. Çünkü memnun olan arkadaşını yolluyor misal ben doğum yaptıktan sonra iki arkadaşıma tavsiye ettim onlarda orda doğum yaptılar. Haliyle yoğunluk artıyor. Benim 2. Doğumum olduğu için sezaryen olmak zorunda kaldım ilki sezaryendi. Spinal anestezi yapıldı çok ilgililerdiArtık son haftada olduğum için randevu problemim yok, sağolsun yardımcı oluyor, alıyor, ne zaman gidersem.
Ama nst için falan aşırı bekliyorum, muayne sırası çok oluyor, bu çok fena oldu. Ben de ege şehirde başladım, su hastanesine geçince geldim ama ilk aylar süperdi son 1-2 aydır aşırı bir yoğunluk var. Ege şehire geçmeden de mi böyleydi yoksa bende mi sorun gittiğim yer kalabalıklaşıyor merak etmiştim:))) ondan sordum, yoksa artık oradayım yani doğum için, bekliyorum.
konunun üzerinden zaman geçmiş ama su hastanesinde ilgi alaka hemşireler iyimiydi yani..bir de sezeryan doğuma eşler girebiliyor muBen giderken de yoğundu. Belki bir tık hastası artmıştır. Çünkü memnun olan arkadaşını yolluyor misal ben doğum yaptıktan sonra iki arkadaşıma tavsiye ettim onlarda orda doğum yaptılar. Haliyle yoğunluk artıyor. Benim 2. Doğumum olduğu için sezaryen olmak zorunda kaldım ilki sezaryendi. Spinal anestezi yapıldı çok ilgililerdi
Umarım sen de memnun kalırsın. Sağlıklı doğumlar dilerim
ben çok araştırma yaptım su hastanesi eskisi gibi değil diyorlar.konunun üzerinden zaman geçmiş ama su hastanesinde ilgi alaka hemşireler iyimiydi yani..bir de sezeryan doğuma eşler girebiliyor mu
Çok ilgilerdi ama benim doktorum melek hanım hastaneden ayrıldı diğer doktorları tanımıyorum. Hemşireler, ebeler çok ilgiliydi odalar büyük, temiz ve güzeldi. Ben çok memnun kalmıştım. Ama bahsettiğim 2016 yılı şimdi nasıldır bilemiyorum.konunun üzerinden zaman geçmiş ama su hastanesinde ilgi alaka hemşireler iyimiydi yani..bir de sezeryan doğuma eşler girebiliyor mu
benim doktorumu tavsiye ederim inanılmaz pozitif güleryüzlü tüm saçma soruları bile sabırla cevaplıyor Salim şehirali alsancakta muayenesi fakat doğumu su veya kentte yaptırıyor çok kararsız kaldım kent çok pahalı fiyat söyledi eşim de çöpe atılcak para gibi görüyor 1 gece yatılcak sonuçta ama teşekküllü hastane sonuçta kent bende su nasıl onu merak etmiştimben çok araştırma yaptım su hastanesi eskisi gibi değil diyorlar.
nerde kalabalık orda pislik diyorlar.
ben henüz başındayım, o nedele deniyorum karataş arzu hanıma gittim onu eledim beğenmedim, ata sağlık emir bey e gittim hastahaneyi begendim doktoru begenmedim, can hastanesi emre bey e gittim orası iyi gibi ama uzak eledim. şimdi ata sağlıkta doğuma okeyim ama orada da doktor seçeceğğim medine hanımı deneyeceğim önümüzdeki ayda.
hedefim 15. haftaya dek kesinleştirmek doktorumu
teşekkür ederim:)Çok ilgilerdi ama benim doktorum melek hanım hastaneden ayrıldı diğer doktorları tanımıyorum. Hemşireler, ebeler çok ilgiliydi odalar büyük, temiz ve güzeldi. Ben çok memnun kalmıştım. Ama bahsettiğim 2016 yılı şimdi nasıldır bilemiyorum.
Sezaryen doğuma eşleri alıyorlar mı bilemiyorum ki eşim ralep etmediği için sormamıştık. Sağlıklı bir doğum dilerim
Ben muayeneye 80 tl veriyorum, özel muayenesi olan doktorlar -hastahane dışında yani- 300-400 tlbenim doktorumu tavsiye ederim inanılmaz pozitif güleryüzlü tüm saçma soruları bile sabırla cevaplıyor Salim şehirali alsancakta muayenesi fakat doğumu su veya kentte yaptırıyor çok kararsız kaldım kent çok pahalı fiyat söyledi eşim de çöpe atılcak para gibi görüyor 1 gece yatılcak sonuçta ama teşekküllü hastane sonuçta kent bende su nasıl onu merak etmiştim
çiğdem karası ben de çok beğeniyorum instagramdan gördüğüm kadarıyla ama tekrar hamile kalsam 2.ye yine kendi doktoruma giderim 400-500 liraya bende karşıyım biz 240 veriyoruz ama bir gittiğimizde alıyorsa diğerinde almıyor üccret. 2 haftada bir kontrole çağırıyor titizlikle cep telefonundan istediğim zaman yazıyorum arıyorum aklıma takılan bir şey olursa evhamlı bir yapım var her doktorla yapamam..Ben muayeneye 80 tl veriyorum, özel muayenesi olan doktorlar -hastahane dışında yani- 300-400 tl
bence boşa çöp, öyle düşünmesem tek tercihimde zaten çiğdem karas olurdu.
sgk lıyım hastahaneyi tercih ederim.
hastahane doktorları da whatsapp üzerinden yazmaktalar.çiğdem karası ben de çok beğeniyorum instagramdan gördüğüm kadarıyla ama tekrar hamile kalsam 2.ye yine kendi doktoruma giderim 400-500 liraya bende karşıyım biz 240 veriyoruz ama bir gittiğimizde alıyorsa diğerinde almıyor üccret. 2 haftada bir kontrole çağırıyor titizlikle cep telefonundan istediğim zaman yazıyorum arıyorum aklıma takılan bir şey olursa evhamlı bir yapım var her doktorla yapamam..
neden o zaman üç farklı hastanede üç doktoru elediniz illaki bir tuhaflıkları çıkıyor özel muayeneye benzemez size de sağlıklı hamilelik ve doğum dilerimhastahane doktorları da whatsapp üzerinden yazmaktalar.
3 muayene parası sizinki , Allah korusun riskli gebelik olmadıkça bir muayene için o paraları vermem.
sağlıklı doğumlar dilerim.
Ee doktor seçmek için kiminle devam edeceğime karar vermek için ne için olacakneden o zaman üç farklı hastanede üç doktoru elediniz illaki bir tuhaflıkları çıkıyor özel muayeneye benzemez size de sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim