• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir tüp bebek sürecim güncel 2025

Bu kadar zaman ayırıp emek verip tecrübelerini de bu şekilde paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederim🥰 şu anda tüp sürecine başladım ilk tedavi aşamasındayım yumurta toplama işlemim yapıldı sizin bütün hikayenizi baştan sona dinlediğimde yakın zamanda bunları yaşayan biri olarak gerçekten gözlerim doldu🤗 çok güzel ilerlemiş minik mucizeniz bedeninize tutulmuş tüp bebekle anne olmaya çalışan aslında kalbinde küçük bir anne taşıyan bütün kadınların tez zamanda evlatlarini kucaklarına almayı Rabbim nasip eylesin🐣 ben tüp bebekle olmaya çalışan kadınların aslında birer küçük anne olduklarını düşünüyorum artık sadece büyümeleri için kendi bebeklerini kucaklarına alman gerektiğini söylüyorum çünkü Rabbim onların gönüllerini anne merhametini sevgisini emeğini mücadelesini yerleştirmiş kadınlar onlar🥰 inşallah bizler de senin gibi yavrularımıza kavuşur buradan en güzel mesajlara biz de yazarız♥️ seni senin adına çok mutlu oldum inşallah çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı ve mutlu bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Back