- 27 Haziran 2022
- 81
- 40
- 38
- 31
- Konu Sahibi Kardelencik94
Merhaba arkadaşlar izmir tavmergen tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi olan varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde bu hastane hengi şehirMedicalpark Funda Göde öneririm evet doktorla cok vakit geciremiyorsunuz muayeneler bitince ilac aciklamalarino hemsireler yapıyor daha cok onlarla muhattapsiniz ama doktorum yinede sorduğum sorulara hep cevap verdi oneririm ilk denemem hamileyim
İzmirNerde bu hastane hengi şehir
Aynen ben de bugün transfer 5.günün e2 ve progesteron testi istediler 1 gün öncesi aradılar hatırlatmak için iğne zamanlarında da eşime ve bana hep hatırlatma mesajı geldi 2 ağustos sonuç belli olacak ilgi konusunda çok ilgili ve detaylı takipçiler inşallah soni hayırla biter herkesin , test sunucunuz Iyi aynı ilaçlara devam dediler hatta umut edebilirmiyim dedim tahlil aciklanana kafar nr söylesek yanlis olur akisina birakin dedilerBen de erol beyin hastasıyım 4 sene önce tüp bebek tedavisi icin gitmiştim farklı bir şehirden. 3 yaşında bir çocuğum var. simdi de dondurulmus embriyo trasferi yapıldı sonuc icin bekliyorum. Iki tedavimde de cok memnun kaldım. Tabi insan bu surecte ne olup bittiğini detaylıca bilmek istiyor. Kafasında sürekli soru isaretleri oluyor fakat ekip bizim yerimize zaten her seyi detaylica düşünüyor ve uygulatiyor. Bizim bilmemiz gerekmeyen detayların da anlatilmasına pek gerek yok zaten. Tıp ogrencisi degiliz sonuçta oturup bize herseyi anlatacak halleri yok. Bilmemiz gereken kadar zaten bilgi veriliyor diye düşünüyorum. Mesela ben kimseden duymadim trasferden 4 gun sonrası e2 p4 testi istendiğini. Burda bu testte isteniyor duruma gore ilaclarin dozu ayarlaniyor. Cok takipli gerceklesiyor hersey. Ben cok memnunum kısacası