İzmir Tüp bebek ( tavmergen)

merhaba ben yaptırmıstım hıc memnun kalmadım. gıdıyorsun testler vs yapılıyor neyı neden yaptıklarını soylemıyorlar oradakı doktorlar muayene edıyor aksama kadar bekle kı erol hoca gorsun tedavı ona gore azaltılsın cogaltılsın.. sonucların hakkında asla yuksek normal vs dıye bır acıklama yapmıyorlar. yumurta toplamadan sonra ohss olmustum soyledıgımde bıle ılgılenmedıler negatıf oldu işleri bitti.. nefes dahi alamıyordum gecer deyip kapattılar telefonu ama ben hastanede tedavı olcak kadar kötü olmuştum. tüp bebegım negatıfle sonuclandı ne bır acıklama yaptılar ne bır bırsey .

Ben oluyorum henüz çok yeni yumurta toplattım beklemedeyim şuan negatif bi algım yok ama umut satmıyorlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iyi kötü hiç birşey söylemiyorlar çünkü sonuç olumsuz olursa hayal kırıklığı olmasın diye heralde… benim eşimde öyle seviniyorum yumurtalarım toplandı iyi gidiyor hemen kendini kaptırma diyor bende hep klınıkteki doktora benzetiyorum o davranışını.

evet iyi ya da kötü hiçbirşey demiyorlar ve ben neyi neden yaptıklarını bilmek isterim yapım bu.. hiç açıklamaları yok e hal böyle olunca ben kendimi bir kobaymışımda oradan oraya savruluyormusum gibi hissettim ve bu beni aşırı kötü hissettirdi tüp bebek sürecinde insanın kafasının rahat olması ve pozitif olmak çok mühim onlar bana bunu sağlayamadı malesef. hadi bunu da geçtim ohss olmuş birine nasıl söylenmez ohss olmuşsun diye ve nasıl ohss olan birine taze tansfer yapılır? o kadar robotikler yani ama haklarını yemıyeyım merkez çok temiz hijyen. şuan dr şerife dikayakla devam ediyorum mükemmel aşkım doktorum çok içten çok sıcak bir kadın bütün kontrollerı muayenelerını kendı muayenehanesınde yapıyor zaten tavmergene cok yakın bı ıkı sokak var aralarında ıslemlerı de opu vs tavmergende yapıyor.

Ben orada tedavi oluyorum. Erol beyin hastasıyım. İlk transferim kimyasal oldu. Şimdi dondurulmuş için hazırlanıyorum. Nasipse Ağustos başı olacak. Erol beyin deneyimine güveniyorum. Hemşireleri de ilgili. Genel hatlarıyla memnunum.

Medicalpark Funda Göde öneririm evet doktorla cok vakit geciremiyorsunuz muayeneler bitince ilac aciklamalarino hemsireler yapıyor daha cok onlarla muhattapsiniz ama doktorum yinede sorduğum sorulara hep cevap verdi oneririm ilk denemem hamileyim

Ben de erol beyin hastasıyım 4 sene önce tüp bebek tedavisi icin gitmiştim farklı bir şehirden. 3 yaşında bir çocuğum var. simdi de dondurulmus embriyo trasferi yapıldı sonuc icin bekliyorum. Iki tedavimde de cok memnun kaldım. Tabi insan bu surecte ne olup bittiğini detaylıca bilmek istiyor. Kafasında sürekli soru isaretleri oluyor fakat ekip bizim yerimize zaten her seyi detaylica düşünüyor ve uygulatiyor. Bizim bilmemiz gerekmeyen detayların da anlatilmasına pek gerek yok zaten. Tıp ogrencisi degiliz sonuçta oturup bize herseyi anlatacak halleri yok. Bilmemiz gereken kadar zaten bilgi veriliyor diye düşünüyorum. Mesela ben kimseden duymadim trasferden 4 gun sonrası e2 p4 testi istendiğini. Burda bu testte isteniyor duruma gore ilaclarin dozu ayarlaniyor. Cok takipli gerceklesiyor hersey. Ben cok memnunum kısacası

İzmir’de laboratuvarı gerçekten iyi diye duydum. Ama çok hastaları var ve yeterince açıklama yapmıyorlar. Doktora kolay ulaşamıyorsunuz hemşirelerle muhattapsınız.
Ben ilk 2 denemeyi yapıp negatif gördüm ne yazık ki

İlgi yok. Bir kere tavmergan acilmamisken asilama yaptirdim eksik ilactan negatif oldu. Erol hocayi gormek sadece yumurta olcumunde. Ben yuzlerinede soyledim 2 yil sonra aradiklarinda.

Ben de erol beyin hastasıyım 4 sene önce tüp bebek tedavisi icin gitmiştim farklı bir şehirden. 3 yaşında bir çocuğum var. simdi de dondurulmus embriyo trasferi yapıldı sonuc icin bekliyorum. Iki tedavimde de cok memnun kaldım. Tabi insan bu surecte ne olup bittiğini detaylıca bilmek istiyor. Kafasında sürekli soru isaretleri oluyor fakat ekip bizim yerimize zaten her seyi detaylica düşünüyor ve uygulatiyor. Bizim bilmemiz gerekmeyen detayların da anlatilmasına pek gerek yok zaten. Tıp ogrencisi degiliz sonuçta oturup bize herseyi anlatacak halleri yok. Bilmemiz gereken kadar zaten bilgi veriliyor diye düşünüyorum. Mesela ben kimseden duymadim trasferden 4 gun sonrası e2 p4 testi istendiğini. Burda bu testte isteniyor duruma gore ilaclarin dozu ayarlaniyor. Cok takipli gerceklesiyor hersey. Ben cok memnunum kısacası
Aynen ben de bugün transfer 5.günün e2 ve progesteron testi istediler 1 gün öncesi aradılar hatırlatmak için iğne zamanlarında da eşime ve bana hep hatırlatma mesajı geldi 2 ağustos sonuç belli olacak ilgi konusunda çok ilgili ve detaylı takipçiler inşallah soni hayırla biter herkesin , test sunucunuz Iyi aynı ilaçlara devam dediler hatta umut edebilirmiyim dedim tahlil aciklanana kafar nr söylesek yanlis olur akisina birakin dediler

Buradan tüp bebek sürecine yeni başlayacak olan ailelere, hanımlara sesleniyorum. Bu merkez ile tesadüfen bile yolunuz kesişmesin. Erol Hoca iyi bir hekim ama bence artık hasta almamalılar. Organizasyon, iletişim, hasta bilgilendirmesi sıfır. Hem size, hem emeğinize, hem umudunuza, hem paranıza hem sabrınıza yazık olur. Zaten bu süreç oldukça zorlu, bir de kendileri zorlaştırıyorlar. Gitmeyin!

Kızlar Tavmergen kese görmek ve kalp atışı için muayene ücreti alıyor muydu sizin zamanınızda 800 tl muayene ücreti istedi benden.
Transferi yaptırdım ondan önce dünya kadar para verip bir sürü işlem yaptırdım bunun için para alınır mı?

Back
X