İzmir Tüp Bebek

2018 yılında Tavmergen Tüp Bebek merkezinde Erol Tavmergen'e 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım.
hayatım boyunca özel olupta bu kadar ilgisiz olan bir hastane görmedim. Verdiğimiz parayı es geçiyorum ama yarattığı piskolojik çöküntüyü anlatamam. Zaten tüp bebek süreci piskolojik olarak yorucu bir süreç. İlgisiz bir doktor ve beş karış suratıyla konuşan hemşire de üstüne eklenince verdiğim paranın yazık olduğunu anladım ama iş işten geçmişti artık.
sonuna kadar tedaviyi götürdüm. Toplamda 6,000 vermiştik. Erol beyin telefonunu verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. Direk iletişim asla yok. Hemşire Hatice hanım var. Ondan ulaştık her zaman. Güya kendi doktorumdu ama hep telefonda bile randevulu görüştüm Erol beyle. Hatice hanımın hergün beş karış suratı ve kendini bişey sanmış halini çektik hergün. Transferim negatif oldu. Neden negatif olduğunu ve geriye transfer edecek yumurtamın kalmama nedenini bir Allah'ın kulu telefon açıp söylemedi bile. Yine biz aradık Erol beyle telefonda görüşmek için randevu aldık ve nedenini öyle öğrendik. Güya nedeni de yokmuş. O kadar boşverilmişti ki bu duruma. Bizde sadece bu işi para kazanmış olmak için yaptıkları düşüncesini yarattı. Yazık paranıza... Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin illa özel istiyorsanız hastaneleri tercih edin. Onlar emin olun ki bunların hepsinden daha ilgililer. En azından insan yerine koyuluyorsunuz.

Merhaba hanımlar izmirde tüp bebek düşünüyorum neresi daha iyi doktor ve ekibi birde fiyat olarak nekadar tutuyor
Merhaba hanımlar izmirde tüp bebek düşünüyorum neresi daha iyi doktor ve ekibi birde fiyat olarak nekadar tutuyor
merhaba ben bundan 3 yıl önce irenbede 3 kere tüp bebek denedim eşimdede bndede sorun yok era testi genetik testi herseyin fazlasını yaptırık sonuç negatif 👎 ve yeniden doktor arayışındayım ya israel aruh yada ismail küçük düşünüyorum 🤔 farklı bi doktor ismi olursada arastırıyorum doktor işi özellikle tüp bebek de sans birazda ben öyle düşünüyorum

Back
X