İzmir Umur YENSEL

merhaba, evet ben de Insallah mayisda, Umr beyin yanina gitmeyi dusunuyorum, endometriozis hastasiyim, buyuk ihtimalle laproskopi olacagim, nasil bi doktor sizce? tavsiye edermisiz?

ben de 3 aydır gidiyorum ve çok memnun kaldım.her şeyi rahat rahat sorabiliyorum hatta ben sormadan o cevap veriyor.bence gitmelisin

kesinlikle Umur Bey'i tercih etmelisiniz başka bir insan! 5 aydır dr'um kendisi inanılmaz sıcak ticaretten uzak tamamen sağlıkla ilgilenen bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum..

kesinlikle Umur Bey'i tercih etmelisiniz başka bir insan! 5 aydır dr'um kendisi inanılmaz sıcak ticaretten uzak tamamen sağlıkla ilgilenen bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum..

ben 5 mayisda endometriozisden ameliyyat oldum,doktorum tabiiki ,Umur beydir, iyi doktor olmasi baska,ameliyyatdan sora onca isinin icinde bi de her gun ariyodu halimi soruyodu, Allah Umur beyden cok razi olsun, Amin, tavsiye ederim,simdi ameliyyatimdan 2 hafta gecmis, Allaha cok sukur, iyilesiyorum

Umur Beyin özel muayenehanesi mi var, herhangi bir hastanede çalışıyor mu :26:
kendime doktor arıyorum da:34:

bende umur yenseli tavsiye ediyorum ticari bakmıyor yaptığı mesleğe ve doğumumu sezeryanla o yaptırdı sonrasında ne ağrı ne sancı birde 1 hafta hergün aradı sordu nasılsın şikayetin varmı diyee nerdeee iyisine düşmek çok önemli topaç gibi oğlum 4.070gr. doğdu hiç sorunsuz oldu allaha şükür herşeyimiz :)))))

Back
X