Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir\ Urla ( Oyun Grubu)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

squashh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
4
0
36
43
İzmir
İzmir\ Urla'da 2 yaşındaki oğlumla katılabileceğim yada birlikte oyun gurubu oluşturabileceğimiz anneler,iletişime geçerseniz sevinirim...

Ben bir çocuk gelişimciyim dediğinize benzer bir şey yapmak istiyorum başvurmadığım yer kalmadı kendi evimde yaptırıcam dedim etkinlikler yapıcam,oyunlar eğlenceler isteyen anne istediği zaman gelip izleyebilecektide ama yok-yok-yok ben henüz anne değilim ama işimi seviyorum.Nasıl apıcam bilemiyorum.Yok böyle bir kitle sanırım ....

İzmir'in neresinde oturuyorsunuz? Aslında bu tür aktivitelere katılan anneler var ama kreş ve anaokulları çatısı altındaki oyun guruplarına ilgi daha fazla.Ben oturduğum bölgede böyle bir kaç kişi bulabilmek adına yazmıştım ama bi reaksiyon alamadım.Mecburen burda beğendiğim bi kreşe başvurucam oyun gurubu için...

Bir üstteki cevabınızı şimdi gördüm,tabi tabi evet ama henüz bir sonuç alamadım..UUmarım olucak tabii kreş ve anaokulları ilk hedeftir mutlakaki,saygı duyuyoorum,kimse kimseye güvenmez.Bende bu anlamada bir çevre edinmek adına çıktım yola öncelikle belli bir kitlenin beni tanımasını sağlıcam,çünkü bu bir ticaret değil,insanlar böyle konularda kendilerine uygun gelen yerlerle tabikide hareket ediyorlar sonuçta söz konusu evlatlarının gelecek ve eğitimleri söz konusu.Siz de dilerim gönlünüze göre bulursunuz kreşi...:)En önemliside bu bence.Yardım etmek istediğiniz için fikir vererek çok teşekkürediyorum:)

Back
X