Merhabaaa :) Evet o zamanlar kimse cevaplayamamıştı ama ben kendim deneyimleyerek tecrübe ettim :) Bu arada, ben Urla'dan taşındım, şuan Fethiye'deyim ama Urladaki hemen hemen tüm kadın doğum doktorlarını denedim.
Şebnem Gönen Yağcı - asla gitmeyin. Kaba ve anlayışsız bir doktor. Hastaları başından ediyor, kısa cevaplar veriyor veya vermiyor. Küçümseyerek konuşuyor. Kötü yani.
Demet Baloğlu - cici bir doktor, ilgili. Gebelere çok sevgiyle, dikkatle yaklaşıyor. Ama öyle garip önerileri var ki, ben tam 1 ay onun yüzünden bahar ayında gebeliğimi kaşınarak geçirdim. Bana hiçbir ilaç yazmadı, sadece "yıkanma" dedi. Asla vajinaya su değmeyecek dedi, düşünsenize. Zaten vajina içini yıkamamak lazım ama dışını sıcakta nasıl yıkamazsın, terlersin? Hele de mantar hastalığın varken... Hocam diyorum duş alınca napıcaz, diyor ki sen oraya el sürme, su girmez içeriye. Böyle bir saçmalık yani. Hala düşününce gülesim var ya :)
Nagihan Eskin Demireli - Çok iyi bir kadın doğum doktoru. Ben sevdim. Kaşıntı olayımdan da kurtardı beni. Anlayışlı birisi. Düzgün konuşan, anlatan. Gebelik takibini de çok iyi yapıyor. Ama ne yazıkki doktorumu değiştirip ona gidecekken gebeliğimde sorun çıktı, sonlandırıldı...
Mehmet - Müjgan Özdarendeli çifti. Karı koca çalışıyorlar. Ama onları hiç deneyimlemedim çünkü yeni gelmişlerdi. Onları da öven çok.
Eğer gebeyseniz, size önerim İzmir Şehir Hastanesine gidiniz bence. Hem çok iyi kadın doğum doktorları var orada, hem ekipmanlar iyi, herşey iyi yani. Ben bilseydim önceden oraya giderim. Tabi bu beni hazin sondan kurtaramazdı ama en azından iyi bir hastaneye gitmiş olurdum. Perinatoloji bölümü çok iyiydi, Allah kimseyi oraya salmasın da.