• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir urlada yaşayanlar

ferda2630

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
2
-3
1
Merhaba arkadaşlar,evlilik sebebiyle Ankara'dan İzmir urlaya taşınalı bir sene oldu ancak hiç dost edinemedim.Buralarda genelde yaşlı nüfus çok fazla.Ve evde aşırı bunalıyorum,normalde okul öncesi öğretmenliği yapıyordum ancak buraya taşındıktan sonra kendime çevre edinemedim.Gidebileceğim bana uygun kursta yok.Dost olabileceğim yakınlarda oturan birileri var mı?

Biz genelde burda böbreklerimizi sevdiğimiz ve aktif kullandığımız için böyle işlere girişmiyoruz.

Urla son 10 yıldır tercih edilen bir lokasyon. Nüfusu yaşlı falan değil, onlarca arkadaşım var orada yaşayan. Ama hepsi çalışan kadınlar. Siz hafta içi gündüz evde olan emekli tayfayla aynı zaman dilimini paylaştığınız için nüfus yaşlı gelmiştir. Çalışmayı deneyin. Öğretmenseniz milyon tane kolej var urla ve civarında.

Biz genelde burda böbreklerimizi sevdiğimiz ve aktif kullandığımız için böyle işlere girişmiyoruz.

Urla son 10 yıldır tercih edilen bir lokasyon. Nüfusu yaşlı falan değil, onlarca arkadaşım var orada yaşayan. Ama hepsi çalışan kadınlar. Siz hafta içi gündüz evde olan emekli tayfayla aynı zaman dilimini paylaştığınız için nüfus yaşlı gelmiştir. Çalışmayı deneyin. Öğretmenseniz milyon tane kolej var urla ve civarında.
Shhshsh ilk paragrafi algilayamadim bir an vakit gecirsin diye sakatatci oneriyorsun sandim 🤣

Mune Mune MissBluee MissBluee konu sahibinin diğer üyeliği olabilir mi? Bi bakabilir miyiz?
Arkadaşlar,ben ferda ve belli ki seviyesini koruyamayan,kendi hayatını yoluna koyamadığı için diğerlerinin hayatına fazlasıyla dahil olmaya çalışan bir grup pasif agresif insansınız.Biraz düşünme yetiniz varsa lütfen konuya odaklı olup soru çözme beceriniz ile -şayet varsa- soruma mantıklı cevap verin.Allahın verdiği beyin ile hareket ederseniz hem benim hem diğer insanların sorularına da yardımcı olabilirsiniz.Ankara gibi bir yerden geldim,burada ki insanlar Ankara'daki insanlara göre farklı yapıya,görüşe sahipler.Ve seçiciyim.Her neyse konunun uzamasını istemiyorum,sizler yorum yapsanız dahi cevap vermeye değer göreceğim seviyede değilsiniz,aklı başında birileri varsa cevaplayacağım.

Valla bebisim biliyorsun ki Urla yazlik bir yer, yazin nufus tatile gelenlerle cogaliyor, yaz bitince yazliklarda yasayanlar kaliyor onlar da genelde emekli ve yasli , haklisin. O yuzden sosyallesme konusunda herhangi bir onerim/fikrim de yok. Bos yorumlarla milletin konusunu dagitmak da moda oldu artik, bu sekil mesajlari sikayetleyebilirisn konuyu dagittiklari icin,

Konular birbirine çok benzer, yaşlar yakın, meslekler neredeyse aynı. Konuya geldi beğenmedim yağdırıp gitti.
Muhatap olacağım seviyede bir insan olmadığınız için cevap verme tenezzülünde bulunmadım ve yorumunuzu da beğenmedim yaptım. Herkes sizi tasdiklemek zorunda değil. Sırf beğenmedim yaptım diye linçleme gereksinimi bulunmanız ağır işsiz olduğunuzu gösteriyor.

Muhatap olacağım seviyede bir insan olmadığınız için cevap verme tenezzülünde bulunmadım ve yorumunuzu da beğenmedim yaptım. Herkes sizi tasdiklemek zorunda değil. Sırf beğenmedim yaptım diye linçleme gereksinimi bulunmanız ağır işsiz olduğunuzu gösteriyor.
Linçlemedim. Üye iki üyelik almış olabilir mi diye editörü bilgilendirdim. Aynı kişi değilseniz üzerinize alınacağınız bir durum yok zaten.

Muhatap olabilmemiz için aynı seviyede olmamız gerek. Sizin oldukça tırmanmanız gerekir yanıma gelebilmek için. Şimdiden başlayın bir 10 seneye ben yerimde sayarsam belki…

Linçlemedim. Üye iki üyelik almış olabilir mi diye editörü bilgilendirdim. Aynı kişi değilseniz üzerinize alınacağınız bir durum yok zaten.

Muhatap olabilmemiz için aynı seviyede olmamız gerek. Sizin oldukça tırmanmanız gerekir yanıma gelebilmek için. Şimdiden başlayın bir 10 seneye ben yerimde sayarsam belki…
Ha ha ha ne kadar da komik kendi kendinize yeni eğlencenizle eğlenin bu köşede .

Haklı da olabilirsin ama yalnızlık da zor bir şey. Urla tercih edilen lokasyon diyip genelleme yapmak doğru değil. Ben de eşimin işlerinden dolayı yurt dışı yurtiçi yerlerde yaşadım hakikaten arkadaş edinemediğin oluyor. Ve gerçekten zor bir durum. Arkadaşlarım hep uzakta. Bir süreliğine ben de çalışamamıştım. Hanımefendi demek ki son çare gelip buraya yazdı yalnızlığı ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum biraz ters konuşmak yerine insanları anlayın bence. Her laftan sinanirsiniz yoksa

Back
X