izmirde ameliyat olan arkadaşlar lütfen yardım

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
arkadaşlar ben izmirde ameliyat olmayı düşünüyorum can kopal ve cemil tugay isimleri ile çok karşılastım.ama doktorlarla görüşme imkanım olmadı henüz.ameliyat sonrası sürecten korkuyorum 3hafta yada 4 hafta sonra gündelik hayatıma geri dönebilirmiyim.şişmeler olduğu söyleniyor yani 4 hafta sonra bile domates gibi bi burunmu oluyor:D ve bazen düşmeler eğrililk olduğu söyleniyor. yardımcı olun lütfen ölücem kararsızlıktan :(

bende izmirde ameliyat olmayı düşünüyorum ben bora karaaliyle görüştüm sanırım ona olacağım doktor 10 gunluk rapor yazarım zaten 1 haftada kendine gelirsin morluklar en aza iner dedi

arkadaşlar ben izmirde ameliyat olmayı düşünüyorum can kopal ve cemil tugay isimleri ile çok karşılastım.ama doktorlarla görüşme imkanım olmadı henüz.ameliyat sonrası sürecten korkuyorum 3hafta yada 4 hafta sonra gündelik hayatıma geri dönebilirmiyim.şişmeler olduğu söyleniyor yani 4 hafta sonra bile domates gibi bi burunmu oluyor:d ve bazen düşmeler eğrililk olduğu söyleniyor. Yardımcı olun lütfen ölücem kararsızlıktan :(
can bey çok yardımcı olan bir doktor

Back
X