Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıİzmir'de bakıcı veya kreş arıyorum.Lütfen yardım
23 aylık oğlum için bakıcı veya kreş arıyorum.hangisi daha sağlıklı olur bilmiyorum.tam hafta mı yoksa birkaç gün mü onu bile bilmiyorum.hadi kızlar bana da bir el atın lütfen.teşekkürler
Merhaba çalışmıyorsan alışma evresi olarak yarım gün kreşe göndermeni tavsiye ederim,artık büyümüş,yaşıtlarıyla ve farklı oyuncaklarla oynmak daha faydalı,ama hastalık bulaşmasın evimde olsun dersen bakıcı da olabilir tabii,en azında 3 yaş dolana kadar ama 3-3,5 gibi kreşe göndermeni yavsiye ederim.
teşekkür edeim canım.kreşe göndermeye karar verdim dediğin gibi yarım gün tabi.başlangıçta zorlamaya gerek yok. konak-alsancak arası bir kreş arıyorum.bir sürü var tabi ki ama çocuğunu gönderip memnun kalan-kalmayan arkadaşların da paylaşımlarını bekliyorum