İzmir'de Bayan Doktor ve Hastane Tavsiyeleriniz Nelerdir?

magrenta

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
7.804
88
363
Arkadaşlar bayan doktor arıyorum ama hep erkek doktor önerileri çıkıyor karşıma Bir de hastane arayışı var kafam iyice karıştı henüz hamile değilim ama şimdiden bu konuyu çözmek istiyorum tavsiylerinizi bekliyorum.

Bu arada ben kendi araştırmalarımı paylaşayım.Öncelikle Medical Park büyük güzel hastane diye orası mı olsun acaba dedim Merve Hanıma randevu alayım dedim henüz fırsat olmadı ama araştırdıkça geçen yılki ününün devam ettiğini öğrendim ve vazgeçtim.Başkent Hastanesinde ilk randevumu oldum Güliz Hanım baya ilgilendi ama hastane ve çalışanlardan yana şüpheliyim çünkü geçen yıl arkadaşım doğum yaptı doğumhanede pazar günü geldik diye söyleniyorlarmış o halde çekilecek şeyler değil bir de uzun bir süre çocuk doktorunun gelmesini bekledi açıkçası pek memnun kalmadı.

Merhaba, ben bahsettiğiniz hocaya gidiyorum. Henüz hamile miyim değil miyim bilmiyorum. 2 hafta sonra netleşecek. İlk muayenesi hakkındaki izlenimimi paylaşabilirim. Kan değerlerim, smear sonuçlarım için epey açıklayıcı bilgiler verdi. Yumurtalıklarımı muayene ederken de monitorü bana çevirip açıklamalarda bulundu. Ben şimdililk memnunum.

Hangisine gidiyorsun Güliz Hn.mı Merve Hn. mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…