Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes demesek daha doğru olur şahsım adıma pişman değilim. Hiçbir sorunum yoktu yalnızca ucu düşüktü ona rağmen bıçak altına yattım hemde 3k isteğim üzerine. Şuan küçük kalkık ve kavisli minnoş yüzümle uyumlu bir burnum var. Doğru ve dikkatli bir seçimle emin ellerde daha iyi sonuçlar alınabilir. Ama emin değilsen hiç kalkışma. İş prosedürü dışında emek veren, ilgili, hastanın isteğini karşılayan, dikkatle dinleyen ve maddi manevi her türlü destek sağlayan bir doktor bulmak çok zor. Ben istanbul'da oturuyorum ama İzmir'de rinoplastimi oldum. Çok araştırdım, deli gibi doktorların instagram sayfalarında gezdim sonunda içime sinen ve güvendiğim kriterlerime tam uyan bir doktor buldum. Ne istediğinin dışında ne istemediğinide iyi bilmelisin. Forumda açtığım iki konu var istersen bakabilirsin ikiside fotoğraflı.Cnm burnunu hiç yaptıma gerçekten samimi söylüyorum forumda biraz gezin herkez benim gibi pişman
ben o hatayi bir kere yaptim canim, maalesef basarisiz oldu ve revizyon yaptirmak zorundayimCnm burnunu hiç yaptıma gerçekten samimi söylüyorum forumda biraz gezin herkez benim gibi pişman
kime oldunuz?Herkes demesek daha doğru olur şahsım adıma pişman değilim. Hiçbir sorunum yoktu yalnızca ucu düşüktü ona rağmen bıçak altına yattım hemde 3k isteğim üzerine. Şuan küçük kalkık ve kavisli minnoş yüzümle uyumlu bir burnum var. Doğru ve dikkatli bir seçimle emin ellerde daha iyi sonuçlar alınabilir. Ama emin değilsen hiç kalkışma. İş prosedürü dışında emek veren, ilgili, hastanın isteğini karşılayan, dikkatle dinleyen ve maddi manevi her türlü destek sağlayan bir doktor bulmak çok zor. Ben istanbul'da oturuyorum ama İzmir'de rinoplastimi oldum. Çok araştırdım, deli gibi doktorların instagram sayfalarında gezdim sonunda içime sinen ve güvendiğim kriterlerime tam uyan bir doktor buldum. Ne istediğinin dışında ne istemediğinide iyi bilmelisin. Forumda açtığım iki konu var istersen bakabilirsin ikiside fotoğraflı.
Mehmet beyden neden vazgectiniz peki?Olmadım ama kendisiyle görüşme yaptım sonra başka bir doktora oldum.
Siz kime olmustunuz?Cnm burnunu hiç yaptıma gerçekten samimi söylüyorum forumda biraz gezin herkez benim gibi pişman
Doktor Seyithan Kırtay biricik doktorum. Ellerini öpmek istiyorumkime oldunuz?
Mehmet beyden neden vazgectiniz peki?
Bende izmirde kbb kökenli aynı zamanda iyi bir burun estetiği yapabilen doktor araştırıyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar.Olmadım ama kendisiyle görüşme yaptım sonra başka bir doktora oldum.
Fırat Demirtaşoğlu doktorum. Tavsiye ederim.Bende izmirde kbb kökenli aynı zamanda iyi bir burun estetiği yapabilen doktor araştırıyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar.