İzmirde burun estetiği olanlar

enigmasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
71
0
86
izmir in herhangi bir devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı kemik eğriliği düzeltme olacak sadece

Bi tanidigimda alsancakta devlet hastanesinde oldu hic ucret odemedi semih bagirsakci memnun oldugunu soyluyr

merhaba cevap verdiğin için çok tesekkür ederim estetik ameliyat mı oldu yoksa sağlık probleminden dolayı mı isteğe göre mi düzeltiyorlar yani ve yakın bir zamanda mı oldu

merhaba cevap verdiğin için çok tesekkür ederim estetik ameliyat mı oldu yoksa sağlık probleminden dolayı mı isteğe göre mi düzeltiyorlar yani ve yakın bir zamanda moldu

Saglik sorunlari yuzunden oldu kemigi duzelmisler eyluk ekim gibi oldu bi arastir istersen onada orda calisan hemsire tavsiye etmis

Izmirde kime burun estetigi olunur genel olarak can kopal ufuk bilkay Cemil tugay borakaraali halis unlunun onerileri var bunlardan birine amelyat olan var mi arkadaslar

Izmirde kime burun estetigi olunur genel olarak can kopal ufuk bilkay Cemil tugay borakaraali halis unlunun onerileri var bunlardan birine amelyat olan var mi arkadaslar

ben geçen sene halis ünlüye oldum memnunum ama burnumda doku birikmesi tarzında bir şey oldu. ilk açıldığında mükemmeldi sonradan şişti önümüzdeki haftalarda bir operasyon daha geçireceğim

ben geçen sene halis ünlüye oldum memnunum ama burnumda doku birikmesi tarzında bir şey oldu. ilk açıldığında mükemmeldi sonradan şişti önümüzdeki haftalarda bir operasyon daha geçireceğim

doku birikmesi nasıl bir şey ney birikiyor ve neden acaba :110:

Halis Ünlü'ye gitmeyi düşünüyorum bende. Araştırmalardayım henüz. Gelişmeleri paylaşacağım.
Doku birikmesi olunca yine aynı şekilde ağır mı oluyor onu düzeltmesi? Yoksa küçük bir operasyon mu?

Merhabalar, ben yeni üyeyim. Üye olmamin sebebi bu siteden bolca yararlanmamdi. Artik ben de deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim. 18/02/2016da Izmir Ento kbb de Dr. Tuncay Kodas ile burun estetigi ameliyati oldum. Burnumdan et de alindi, kemik torpusu de yapildi. Henuz ameliyatim cok yeni 6. gunumdeyim. Hic bir sikayetim yok. Cok hafif morluklarim ve sisliklerim oldu ama ameliyattan cikar cikmaz doktorum ilk 12 saat buz kompleksi uygulatti surekli cok faydasini gordum. Size yazmaya devam edecegim suanda sekil harika gorunuyor ama tam anlayamiyorum alcidan dolayi. Fotograflari alci cikar cikmaz buraya yukleyecegim.

Merhabalar, ben yeni üyeyim. Üye olmamin sebebi bu siteden bolca yararlanmamdi. Artik ben de deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim. 18/02/2016da Izmir Ento kbb de Dr. Tuncay Kodas ile burun estetigi ameliyati oldum. Burnumdan et de alindi, kemik torpusu de yapildi. Henuz ameliyatim cok yeni 6. gunumdeyim. Hic bir sikayetim yok. Cok hafif morluklarim ve sisliklerim oldu ama ameliyattan cikar cikmaz doktorum ilk 12 saat buz kompleksi uygulatti surekli cok faydasini gordum. Size yazmaya devam edecegim suanda sekil harika gorunuyor ama tam anlayamiyorum alcidan dolayi. Fotograflari alci cikar cikmaz buraya yukleyecegim.
Merhaba canım burnunun suan ki durumu nedir memnun musun eski yeni resmi var mı ve ücreti ne kadar tuttu ?

Back
X