- 8 Haziran 2019
- 38
- 10
- 1
- Konu Sahibi Aclockworkorange_
-
Evet Seferihisar’da çalışıyordu sanırım.Ali oğuz demir devlette mi?
açıkçası devlet diye tereddütlüyüm biraz ne yapsam bilemedimEvet Seferihisar’da çalışıyordu sanırım.
Ben de devleti tercih etmedim haklısınız. Ama ilgili bir doktordu ve memnun kaldık dediğim gibi, iletişime geçbilirsiniz. :) özeldekilerin de hepsi şahbaz değil...açıkçası devlet diye tereddütlüyüm biraz ne yapsam bilemedim
Ben revizyon yaptırdım geçen hafta. :)Aynen bende özelde hayır bulamadığım için devlete yönelicem.Bu arada sizde mi burnunuzu yaptıracaksınız
Hayırlı olsun :) peki siz niye bu doktora yaptırmadınız izmir de mi yaşamıyorsunuzBen revizyon yaptırdım geçen hafta. :)
Kuzeniniz o doktoru nasıl buldu birileri mi önermişti?Bir de ilk randevudan ne kadar ay sonra ameliyat günü verdi doktor çünkü benim için sürede çok önemli bazı devletteki doktorlar 1 yıl sonraya veriyorEvet İzmir’de yaşamıyorum, kuzenim oradaydı ben refakatçi olmuştum, git - gel yapmak istemedim. :) Bir de ben biraz daha havalı burun seviyorum, doktor bey daha doğal çalışıyor...
O da arkadaş tavsiyesiyle bulmuştu sanırsam. 3 - 4 ay sonrasına randevu alabilmiştik biz ameliyat için. Görüşmeye normal randevu alıp gitmiştik ama.Kuzeniniz o doktoru nasıl buldu birileri mi önermişti?Bir de ilk randevudan ne kadar ay sonra ameliyat günü verdi doktor çünkü benim için sürede çok önemli bazı devletteki doktorlar 1 yıl sonraya veriyor
Ben de bir görüşeyim o zaman.teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinO da arkadaş tavsiyesiyle bulmuştu sanırsam. 3 - 4 ay sonrasına randevu alabilmiştik biz ameliyat için. Görüşmeye normal randevu alıp gitmiştik ama.
Rica ederim. :)Ben de bir görüşeyim o zaman.teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?