İzmir'de Dış Çekim Yaptıranların Tavsiyesi

aysenur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
18
0
86
Ankara
Merhaba,
İzmir'de düğün fotoğrafçısı arıyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
İsanat ve Oğuz Özpınar ile görüştüm, İsanat kuaförü de karşılıyor açıkcası makul geldi ama kaliteleri konusunda hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

Oğuz yazmışım , İlker Özpınar olacaktı. Hiç yok mu akıl verecek ? İzmir Düğün Hikayesi ile de görüştüm, fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi. Kalite istiyorum ve çok kararsızım.

cnm guzel çeken fotografcı cok da nasıl bir çekim istiosun mesela bazıları düğüne gelmeyip sırf dış çekim yapıyor başka gün tekrar giyinip süsleniyorsun sen düğün için mi yoksa her ikisi de için mi cekim istersin

Ben dış Çek'im istiyorum sadece , , düğünden bir gün önce olacak şekilde. Alaçatı Çek'imi olabilir ya da Efes ...

Ben dış Çek'im istiyorum sadece , , düğünden bir gün önce olacak şekilde. Alaçatı Çek'imi olabilir ya da Efes ...
ahmet kaya ' yı öneririm sana o zaman ofisi hiltonda netten de arastırırsın izmirde bir numaradır. bide özenç uluz var oda saglam fotografcıdır bi knuş derim ahmet kayaya göre fiyatı daha makuldur cnm .

size izmir'de bu konuda en iyi yardımcı olacak kişi Serhan Bey. www.logossanat.com sitede numarası var. bir bakın derim. fiyatlar gayet uygun. ayrıca düğünün her aşamasında yardımcı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…