Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 30 haftalık hamileyim temmuz sonu gibi doğumum olucak nasipse ızmirde bildiğiniz doğum fotoğrafçısı var mı ? Tavsiye edebileceğiniz cevaplarınızı bekliyorum herkese hayırlı doğumlar....bilmiyorumkismile
normal doğumda kaçta olursa olsun evden çıkarken aranıyor fotoğrafçı geliyor hastaneye..arkadaşımın normaldi sabah 9 gibi sancıları geldi fotoğrafçısını aramış hemen ondan önce hastanedeymiş :) Songül Hanım zaten son 2 haftada sizinle telefonlaşıyor bebğin son iki haftası telefon bekleniyor yinede detaylı olarak arayıp konuşmakda fayda var..
yok henüz değil birinci sayfada yazdım..Songül Hanımla görüştüm ve randevu aldım..Çektirmedim henüz ama baya soru sordum ve hepsnin yanıtını aldım.Birde arkadaşımda ona çektirdiği için içim rahat aslında.
Benimde Çınarlıda olacak.Çınarlı hastanesine pek çok fotoğrafçı alınıyor.Anlaşmalıyız diyorlar ama ben sordum öyle birşey yok dedi hastahane.Profesyonel fotoğrafçı olursa alıyoruz dediler..
33 haftalıkız cnm..