Doğuma Hazırlık Izmir'de doğum fotoğrafçısı arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selda atınız var faceden bakabilirsin fiyatlarıda diğer fotoculara göre daha iyi bi bak istersewn canım

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba anne adayları,

öncelikle allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben izmir'de yaşıyorum. Doğum ve düğün fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. Isteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. Ilgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

şimdiden teşekkür ederim.

ayyy bende izmirdeyim çiğlideyim benim bebeğimi çekermisin 12 ağustos 2013 de doğcak kısmetse madem ücretsiz miş sana özelden mesaj atamıyorum faceden ozlemtugan diye beni bulabilirsin tşkr

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

merhaba benimde temmuz sonu doğum olcak nasipse sana da uygun olursa bende çektirmek isterim özelden yazamadım nasıl iletişim kurabiliriz.Teşekkürler...

Merhaba Anne Adayları,

kuşadasına gelme imkanınız olursa bizde sizinle o mutlu anı paylaşmak isteriz ;)

mrhabalar canım ben dıs cekımcı sumeyra dogumcekımlerınıde basladık bu konuda yardmcı olabılırım

Back
X