izmirde doğum hastanesi

gizosch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
4
0
36
İzmir
kızlar izmirde beğendiğinniz doğum hastaneleri nereler var.. daha 2 aylık hamileyim ama nereye gitçem bilemedim.. 10 ocakta bornova şifada randevum var ama pek tavsiye edilmiyor.. siz ne diyorsunuz?

özel çınarlı hastanesi kesinlikle hem doktorumdan hem hastaneden ve herşeyden çok memnun kaldım tekrar doğum yapıcak olsam hiç tereddüt etmeden gene aynı doktor ve hastaneye giderdim :32::32::32::32::32::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm ben 21 haftalık hamileyim şuan başından beri tabdi buca tıp ayşalı yılmaza gidiyorum şuan için çok memnunum nasip olursa doğumda yeni hastanesi tınaztepede olcak

bende bugün medical park hastanesini sordum çok iyi biyermiş ama doğumda extra ücretler alıyorlarmış. nekadar aldıkları hakkında bilginiz varmı ?
:34:

karataş hastanesınde dılaver bey ı önerırrım..

ordakı dıger doktorda cok ıyıymiş... öle duyum aldım... hatta hastası coktu her muayenede goruyordum..

ssk ıle muayene olabılıyorsun. 20 tl vs bır ucret odenıyor. ayrıca dılaver bey oraya gelenlerı ozel muayenehanesınee cagırıyor ordada mauyene edıyor bazen... ek ücret talep etmıyor....

dogumdada normal yada sezeryan farketmez 1000 tl ucret talep edıyor... ssk da 300 tl gıbı bir ucret alıyor hastanede...

ben 3 doktor degıstırdım en son dılaver beyde karar verıdm memnunda kaldım...

tavsıye ederım.

sağlıklı dogumlar nasip olsun inşallah...

Back
X