Izmirde doğum için hangi hastaneler iyi...

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
43
İzmir
slm kızlar
ben izmire yeni taşındım karşıyakada oturuyorum ama burda istanbula göre çokaz hastane var doğum için tavsiye edebileceğiniz hastaneler hangileri ve fiyatlar ne düzeyde bilen varmı???

ben kent hastanesinde orçun sezere gidiyorum hastaneden ve doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim. sgk anlaşması yok

Selam ben 21 haftalık hamileyim tavsiye üzerine Özel gazi Hastanesi Ayşen hn gidiyorum.Geçen çarşamba ilk defa gittim.Bir olumsuzluk olmadı doktorumu ve hastaneyi beğendim.Sgk ile anlaşması var.Doktor vizitesi 35 tl.Sezeryan doğum herşey dahil 440 tl.odalarıda gezdim.gerçi hepsi doluydu ama temiz ve güzeldi.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.:emir_bebek:

Slm benimde doğumuma 1.5 ay kaldı nerdeyse :) izmir ksk da oturuyorum,hastane konusunda hala kararsızım ..eşimle 2 hastane gezdık ,biri özel çınarlı hast,dıeri özel karataş hast.ıkısınıde beğendım .sizlerınde önereceği bir hastane varsa benı bılgılendırırsenız çok sevinirim..:emir_bebek:

tabiki herkesin kendi secimi ama izmirdeki sifa , karatas , kent , gazi gibi bir cok hastaneye ve alsancakta profesorlere gittim,taaki hamilelegimin 5.ayında tanidim evrim hanimi ve cok sukur ki tanriya onu tanidim.kasim 2010 da bebegim normal dogumla dunyaya geldi.tesekkurler evrim hanim ve tabiki tum ege saglik ekibi,cok farklisiniz.aldiginiz para tamamen helal olsun.herkese tavsiye ediyorum.ben cok kafa yordugum icin ve sonunda dogru doktoru ve hastaneyi buldugum icin herkesle paylasmak istedim.simdiden gecmis olsun.bol sans.

tabiki herkesin kendi secimi ama izmirdeki sifa , karatas , kent , gazi gibi bir cok hastaneye ve alsancakta profesorlere gittim,taaki hamilelegimin 5.ayında tanidim evrim hanimi ve cok sukur ki tanriya onu tanidim.kasim 2010 da bebegim normal dogumla dunyaya geldi.tesekkurler evrim hanim ve tabiki tum ege saglik ekibi,cok farklisiniz.aldiginiz para tamamen helal olsun.herkese tavsiye ediyorum.ben cok kafa yordugum icin ve sonunda dogru doktoru ve hastaneyi buldugum icin herkesle paylasmak istedim.simdiden gecmis olsun.bol sans.

mrb ege sağlıkda ssk varmı muayene ücretleri ve doğum fiyatları nasıl..tşklerr

Bende Karşıyaka'da oturuyorum. İzmir'de bir sürü tanınmış doktora gittim; ama şimdi gittiğim hastane ve doktordan çok memnunum. Eğer özel sağlık sigortanız var ise, kesinlikle Kent Hastanesi'ni öneririm. :34:

Doktorum da Kent Hastanesi'nde Orçun Sezer. Doktorumu da her zaman ulaşabiliyorum ve kendisi de çok ilgili. :69:

Back
X