Merhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?
Baktirdik ondada problem yok çok şükürEşinizin sperm değerlerine baktırdınız mı? Belki de sorun onda
Baktirdik ondada problem yok çok şükür
İşte doktorların soyledigine göre yok ama insan ister istemez takıyor madem yoksa neden olmuyor diye Bide evet baya takıntılı bir insanım kendimi uzmekten başka yaptığım bişey yokStresli bir dönem mi geçiriyorsunuz? Stres hormonu gebeliğin en büyük düşmanı. Çocuk fikrini kafadan atıp gezip tozun eşinizle minik seyahatler yapın. İnanın hiç bir sağlık sorunu yoksa ikinizde de, bu işe yaratacaktır.
İşte doktorların soyledigine göre yok ama insan ister istemez takıyor madem yoksa neden olmuyor diye Bide evet baya takıntılı bir insanım kendimi uzmekten başka yaptığım bişey yok
Taktir ettim sizi gerçekten.Üzmeyin kendinizi, sıkmayın. Bak çok şükür birşey de yokmuş. Ben de pko, eşimde ayrı sorunlar var. Bir de stresi eklemek istemiyoruz. Rahat olun biraz. Güzel haberlerinizi alırız inşallah tez zamanda
Taktir ettim sizi gerçekten. ☺Nasıl başarıyorsunuz canı gönülden dua edicem hepiniz için rabbim şifalar versin esinizede sizede isteyen tüm herkese Allah kucaklari boş birakmasin
Benim 5 yil bebegim olmadi kistlerim varmis sonra rahim filmi istediler tuplerim tıkamalıymış ameliyat oldum kisleri aldilar tüpler scildi 1 yil gecti gene yok asilama yumurta catlatma igneleri tik yok sonra çörek otu,incir,tarcin kürü yaptim o ay hamile kaldimİşte doktorların soyledigine göre yok ama insan ister istemez takıyor madem yoksa neden olmuyor diye Bide evet baya takıntılı bir insanım kendimi uzmekten başka yaptığım bişey yok
Kürlerin tıptan daha etkili olabilicegine asla inanmazdım ne güzel ise yaramışBenim 5 yil bebegim olmadi kistlerim varmis sonra rahim filmi istediler tuplerim tıkamalıymış ameliyat oldum kisleri aldilar tüpler scildi 1 yil gecti gene yok asilama yumurta catlatma igneleri tik yok sonra çörek otu,incir,tarcin kürü yaptim o ay hamile kaldim
Merhaba. Bende evlendim 9. Aya kadar denedik sonuç alamadık. Doktora gitmeye karar verdim. Yumurtlama takibi için ben özel birşey söyleyip istemedim doktordan. Bir problem mi var korunmuyoruz çocuk istiyoruz fakat olmuyor diye şikayetimi belirttim. Kan testi yaptırdı değerlerine baktı temizdi adetin üçüncü günü gel dedi gittim ultrasonla baktı normal dedi sonra 14. Günü gel dedi yine gittiğimde ultrasonla baktı yumurtaların belirli sürede belirli büyüklüğe gelmesi gerekiyormuş. Ve benim günüme göre küçüktü. Doktor yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi. Tembel yumurtayı ilk kez o gün duymuştum. Moralim yerle bir oldu. Başka doktorlara gittim. Sonuç aynıydı 16. Gün bile çatlamamıştı yumurtalarım. Normalde adetin 14. Günü çatlıyor ilişkiye girin deniyorya benim 18. - 19. Güne denk geldi sanırım. Zaten adet düzensizliği de yaşadığım oluyordu. Yine adetim gecikti ama bu sefer 6 gün olmuştu. Hem kontrole hem de adet düzensizliği için gittiğimde ise hamile olduğumu öğrendim. Tedavinin yada ne gerekiyorsa onun yollarını ararım diyip doktor doktor gezmelere kendimi hazırlamışken aldığım habere inanamadım.. Şimdi 5.5 aylığım bebişimizi bekliyoruz. Hayırlısıyla rabbim size de evlat nasip etsin inşallah. Kendinizi strese sokup üzmeyin. Ben öyle yaptım ve gerçekten değmiyormuş. Hiç ummadığımız anda geliyor bu müjdeler. Bakın ben yumurtalarım tembel o yüzden olmuyor 9 ay olmadı demekki başka yollar tedaviler aramam lazım diye düşünür doktorun kapısını aşındırırken mutlu haberle döndüm evime. Allah gönlünüze göre versin herşey dilediğiniz gibi olsun inşallahMerhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?
Ne güzelMerhaba. Bende evlendim 9. Aya kadar denedik sonuç alamadık. Doktora gitmeye karar verdim. Yumurtlama takibi için ben özel birşey söyleyip istemedim doktordan. Bir problem mi var korunmuyoruz çocuk istiyoruz fakat olmuyor diye şikayetimi belirttim. Kan testi yaptırdı değerlerine baktı temizdi adetin üçüncü günü gel dedi gittim ultrasonla baktı normal dedi sonra 14. Günü gel dedi yine gittiğimde ultrasonla baktı yumurtaların belirli sürede belirli büyüklüğe gelmesi gerekiyormuş. Ve benim günüme göre küçüktü. Doktor yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi. Tembel yumurtayı ilk kez o gün duymuştum. Moralim yerle bir oldu. Başka doktorlara gittim. Sonuç aynıydı 16. Gün bile çatlamamıştı yumurtalarım. Normalde adetin 14. Günü çatlıyor ilişkiye girin deniyorya benim 18. - 19. Güne denk geldi sanırım. Zaten adet düzensizliği de yaşadığım oluyordu. Yine adetim gecikti ama bu sefer 6 gün olmuştu. Hem kontrole hem de adet düzensizliği için gittiğimde ise hamile olduğumu öğrendim. Tedavinin yada ne gerekiyorsa onun yollarını ararım diyip doktor doktor gezmelere kendimi hazırlamışken aldığım habere inanamadım.. Şimdi 5.5 aylığım bebişimizi bekliyoruz. Hayırlısıyla rabbim size de evlat nasip etsin inşallah. Kendinizi strese sokup üzmeyin. Ben öyle yaptım ve gerçekten değmiyormuş. Hiç ummadığımız anda geliyor bu müjdeler. Bakın ben yumurtalarım tembel o yüzden olmuyor 9 ay olmadı demekki başka yollar tedaviler aramam lazım diye düşünür doktorun kapısını aşındırırken mutlu haberle döndüm evime. Allah gönlünüze göre versin herşey dilediğiniz gibi olsun inşallah
Haklısınız fakat konu konuyu açıyor birbirimize yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi aktarıyoruzbu konu başlığı ve içeriği çok farklı yanıltıyorMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?