Doğuma Hazırlık İzmirde doğum yapacak olanlar yazışalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende izmirde doğum yapacağım.
sizzler hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz? paylaşır mısınız?

Ben de şzmirde doğum yapacağım ama hastane düşünmedik henüz. Daha çok erken. Daha önceki doğumumu çınarlıda yapmıştım. Memnun kaldım. Doktorum salim şehirali. Şiddetle tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, ben de varım :KK45:
11. haftadayım. Şuana kadar kötü geçiyor diyebilirim, sürekli bulantı halindeyim.
Doktorum Orçun Sezer. Kentte doğum yapacağım inşallah:nazar:

Merhaba,

Bende 32. haftamdayım. Egepol Gökalp beye gidiyorum. Henüz doğum heyecanı sarmadı beni. 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım. O zaman artık yavaş yavaş paniklemeye başlayabilirim :)

Selam bende izmirden . 23. haftadayım :) Medikalparka gidiyorum Doktorum Vedat bey .
Merhaba,

Bende 32. haftamdayım. Egepol Gökalp beye gidiyorum. Henüz doğum heyecanı sarmadı beni. 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağım. O zaman artık yavaş yavaş paniklemeye başlayabilirim :)

Kizlar sizin bebeklerin cinsiyeti belli olmustur...Isim dusundunuz mu

selam lar bende izmirde doğum yapacağım =) bende egepol Gökalp beye gidiyorum ılk dogumumuda Gökalp bey yapmıştı cok memnunum dr umu cok sevıyorum =) tavsıye ederım

Merhabalar, ben de çınarlı ya da egepol arasında kaldım. Doktorum Hakan Kılavuz, ağırlıklı olarak Çınarlı ile çalışıyor, oraya kayma ihtimalim daha yüksek

Back
X