İzmir'de Dr. Reşat Bozoklar Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum

Canım beni hiç muayene etmeden son güne kadar bekletti. O gün gel sancın olmazsa suni sancı vereceğiz dedi. Verdiği tarihte gittim. Sancım yoktu. Tesadüf doktor daha gelmemişti, biz de bu arada Dokuz Eylül Üniversitesinde bir Doçente tanıdık vasıtasıyla aynı gün uğradık. Hoca muayene etti beni ve 2 günümün geçmiş olduğunu, üstelik de çatının dar olması nedeniyle normal doğumda bebeğe veya bana birşey olabileceğini söyledi. Ve o gün Dokuz Eylül Üniversitesinde Serkan hocam sayesinde ben ve bebeğim büyük bir tehlikenin eşiğinden döndük. Oğlum şu an çok şükür 10 yaşında ve gayet sağlıklı. Allah Serkan Güçlü'den razı olsun. Serkan Güçlü bildiğim kadarıyla şu an Şifa Üniversitesi hastanesinde çalışıyor.

Nasil oldurecekti ben de resat beye gidiyorum ne olduysa anlatirmisin korktum
Canım beni hiç muayene etmeden son güne kadar bekletti. O gün gel sancın olmazsa suni sancı vereceğiz dedi. Verdiği tarihte gittim. Sancım yoktu. Tesadüf doktor daha gelmemişti, biz de bu arada Dokuz Eylül Üniversitesinde bir Doçente tanıdık vasıtasıyla aynı gün uğradık. Hoca muayene etti beni ve 2 günümün geçmiş olduğunu, üstelik de çatının dar olması nedeniyle normal doğumda bebeğe veya bana birşey olabileceğini söyledi. Ve o gün Dokuz Eylül Üniversitesinde Serkan hocam sayesinde ben ve bebeğim büyük bir tehlikenin eşiğinden döndük. Oğlum şu an çok şükür 10 yaşında ve gayet sağlıklı. Allah Serkan Güçlü'den razı olsun. Serkan Güçlü bildiğim kadarıyla şu an Şifa Üniversitesi hastanesinde çalışıyor.

Anladim gecmis gitmis cok sukur aklim cok karisti simdi

Bende onun yuzunden bebegimi kaybettim muayhanesi varken belki daha guleryuzlu davranan bir doktordur ama ben cinarlida gdyordum ve ilk haftasindan beri soguk ve hastasina 2 dk vakit ayiran bir doktor olarak goruyordum hic kendimi guvende hissetmiyordum ki hakli ciktim riskli olan durumlarda kesinlikle gidilecek ve dogru rehberlik eden bir doktor degil 23.haftamda serklaj yapmaya calisip kesemi patlattiktan sonra egeye sevk edip bir daha hic arayip sormayan aksine korku halinde ordayken aradigimda benlik birseyin kalmadi diyip bebegimi kaybettigimde aradigimdaysa vicdanim rahat diyen bir doktor kesinlikle tavsiye etmiyorumm riskli hastaya bile 5 hafta sonraya gel diyor

Ben de reşat bey yüzünden bebeğimi kaybedecektim. Doğumda su kesesi patlatildi ve ne antibiotik yapıldı ne bir şey. Sonra bebegim sepsis oldu yoğun bakimda yattı 12 gün. Akliniz varsa reşat beye gitmezsiniz

Back
X