- 2 Ağustos 2016
- 90
- 64
- 93
- 32
- Konu Sahibi RedHeadWitch
-
İstanbul da barış çakır diye duydum özellikle de Fransız Dudağında ama İzmir de dr. olarak değil de Emsal Doğan İzmir Şubesi iyiymiş.. Ama dikkatinizi çekerim ikisi de duyum sadece öneremem kendim yaptırmadığım için. Benim burun estetiğimi yapan doktor da yapıyor ama ne kadar iyi fiyatı nedir bilemiyorum O da İzmir de Mehmet Sucubaşı.. Yardımcı olamadım pek..Ben de İzmir'de bu işi iyi yapan bir hekim arıyorum...Var mı tavsiyeniz? Hekim çok önemli diye düşünüyorum. Ben bi sefer yaptırdım, değil 3 ayda, sadece 2 haftada sönüverdi dudağım. İstanbul'a mı gideyim bilmiyorum (ünlülerin hekimlerine mi gitmeli)? Çünkü hem acı çekiyoruz, hem para veriyoruz... Sonuç sıfır. Bari biraz daha fazla para veririz ama istediğimiz sonucu elde ederiz.
Bu arada İstanbul'da tavsiye edeceğiniz hekim varsa oraya da gidebilirim, yeter ki ehil olsun; yeter ki tecrübeli olsun.
Barış Çakır'ı ben de duymuştum... Emsal Doğan doktor değil mi? anlamadım, biraz detay verir misiniz? Teşekkürlerİstanbul da barış çakır diye duydum özellikle de Fransız Dudağında ama İzmir de dr. olarak değil de Emsal Doğan İzmir Şubesi iyiymiş.. Ama dikkatinizi çekerim ikisi de duyum sadece öneremem kendim yaptırmadığım için. Benim burun estetiğimi yapan doktor da yapıyor ama ne kadar iyi fiyatı nedir bilemiyorum O da İzmir de Mehmet Sucubaşı.. Yardımcı olamadım pek..
Barış Çakır'ı ben de duymuştum... Emsal Doğan doktor değil mi? anlamadım, biraz detay verir misiniz? Teşekkürler
Teşekkürler.Güzellik Merkezi Estetik Kliniği gibi bir yer ama orada doktorlar mı yapıyor yoksa estetisyenler mi bilemiyorum İnstagramda gördüm ben de yoksa gittiğimden değil. Dediğim gibi yani bilgi sahibi değilim ama oradan buradan görüp duyduklarım mazur görün sorunca en azından araştırmanıza baz olur diye düşündüm
Doğal dudaklardan iyi olan operasyona hiç rastlamadım
Merhaba dudak dolgusu yaptırdınız mı?? Bende İzmir’de yasıyorum da ilk defa dolgu yaptırıcam üst dudağıma bilgi edinmeye çalışıyorum:)Ben İzmirde bi estetik cerraha yaptırdım bundan 5 ay once.Şekli dolgunlugu harıkaydı ama ne yazıkki şuan esamesi yok nerdeyse.Belkı dolgu markası ile alakalıydı.Dolgunun ismi Hyrocop tu.Şimdi iyice erimesini bekliyorum.Juvederm yaptırıcagım.O daha kalıcı dıyorlar.5 ay dayansa bıle iyi.Başka markalar soyluyolar daha kalıcı ama ne bıleyım dudak bu guvenemıyorum.Juvedermı yaptırdıktan sonra tecrubelerımı paylasacagım.Ama onunda cok kalıcı oldugunu dusunmuyorum.Dıger daha kalıcı diye onerdıkleri maddelerede guvenmıyoruz.Sureklı boyle para bayılcan benceYada yaptırdıkça mi kalıcılıgı artıyor bılmıyorum ...
Ben bi 15 gün sonra Fatih Uygur’a yaptırcagım.Kendisine başka bir estetik amelıyat oldum ,cok memnun kaldım o yuzden tercıh edıyorum.Ama sonucu görmeden yorum yapamam.Fahri Mola ıcın de bu konuda iyi diyorlar mesela.Yaptırdıktan sonra tekrar yorumları yazarım.Açıkcası dıger yaptırdıgım madde ıcınde kotu bısey yazamam,cok guzel olmustu.Ama eridi gitti ıste kalıcılık sorun.Bakalım Juvederm nasıl olacak,ne kadar dayanıcak.Merhaba dudak dolgusu yaptırdınız mı?? Bende İzmir’de yasıyorum da ilk defa dolgu yaptırıcam üst dudağıma bilgi edinmeye çalışıyorum:)
Teşekkür ederim. Peki fiyat konusunda nasıl anlaştınız? Bir sakıncası olmazsa sormak isterim çünkü piyasayı hiç bilmiyorum .Ben bi 15 gün sonra Fatih Uygur’a yaptırcagım.Kendisine başka bir estetik amelıyat oldum ,cok memnun kaldım o yuzden tercıh edıyorum.Ama sonucu görmeden yorum yapamam.Fahri Mola ıcın de bu konuda iyi diyorlar mesela.Yaptırdıktan sonra tekrar yorumları yazarım.Açıkcası dıger yaptırdıgım madde ıcınde kotu bısey yazamam,cok guzel olmustu.Ama eridi gitti ıste kalıcılık sorun.Bakalım Juvederm nasıl olacak,ne kadar dayanıcak.
Rica ederım :) Bende daha fıyat sormadım.Ama şunu bılıyorum iyi bir yerde yaptıracaksınız genelde 1.500 den baslıyor fyatlar.Yasemın hanım asistanı.Googleden girin Fatih Uygur ismiyle numara cıkar.Teşekkür ederim. Peki fiyat konusunda nasıl anlaştınız? Bir sakıncası olmazsa sormak isterim çünkü piyasayı hiç bilmiyorum .
Çok teşekkürlerRica ederım :) Bende daha fıyat sormadım.Ama şunu bılıyorum iyi bir yerde yaptıracaksınız genelde 1.500 den baslıyor fyatlar.Yasemın hanım asistanı.Googleden girin Fatih Uygur ismiyle numara cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?