• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de düzgün ve temiz tüp bebek merkezi bilen?

artofmor

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
12
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, son bir ay içerisinde izmirde tüp bebek merkezine gitmiş olan var mı? Temiz ve düzgün bir yer arıyorum ama son bir ay içerisinde gidip görmüş birilerinden tavsiye istiyorum. bir sene önce iyi denilen yerlere gidip çok hayalkırıklığına uğradığım oldu :(

Merhaba canım, bende arayış içerisindeyim. İzmir'de düzgün ve güzel, işini iyi bilen bir tüp bebek merkezi arıyorum. Genelde ben de gittiğim yerlerde hayal kırıklığına uğradım. Bulabildin mi uygun bir merkez? Eğer bulduysan önerir misin?

selamlar. ben su hastanesinin tüp bebek bölümüne gittim yeni açılmış, gayet memnun kaldım tedavimi orada yapacağım. zaten eurofertilin açtığı bir yermiş doktor hakan özörnek de uğruyor o yönetiyor orasını. tavsiye ederim bu kadar yer dolaştıktan sonra düzgün bir yer görmek hoşuma gitti açıkcası.

benim çok yakın bi arkadaşım da izmirde tüp bebek merkezi arıyor. ben burda eurofertile gidiyorum da eğer orda da varsa ona da tavsiye edeceğim. sen memnun kaldın mı? iyi mi?

valla ben çok memnun kaldım, temiz bir yer öncelikle. yeni açılmış ama ondan daha herşey güzel görünüyor sanırım. ilgileniyorlar da. tedaviye yarın başlamayı planlıyorum ya da perşembe. eurofertile bağlı olması açıkcası beni kendine çeken tarafıydı, iyi şeyler duyduğum büyük bir yerin bir şubesine gitmek daha mantıklı geldi.

bayağı yeni açılmış o zaman desene :) ben su hastanesini biliyordum da tüp bebek merkezi olduğunu bilmiyordum açıkcası orada. çok aramıştı arkadaşım çünkü dört beş ay önce. sonra hastalandı şimdi tekrar deneyecek inşallah :) sen memnun kaldıysan tavsiye ederim ona da.

Back
X