Izmirde en iyi doktor kiiimmm??

Bende Ufuk beyle Cemil bey arasında kaldım ama kararımı verdim aylardır burda yazılanları okuyup duruyorum bir ara Can beyle görüşmüştüm ama askıda kaldı yarın 3 de cemil beye randevum var en kısa sürede de olacağım ameliyatı artık yeter. Umarım sonucundan memnun olurum da sizlerle de paylaşırım:kkk:

Bende Ufuk beyle Cemil bey arasında kaldım ama kararımı verdim aylardır burda yazılanları okuyup duruyorum bir ara Can beyle görüşmüştüm ama askıda kaldı yarın 3 de cemil beye randevum var en kısa sürede de olacağım ameliyatı artık yeter. Umarım sonucundan memnun olurum da sizlerle de paylaşırım:kkk:

En zor kısmı doktor seçmek bence. Doktora karar verdin mi süreç çok çabuk ilerliyor. Benim doktorum fahri mola. Kendisi iyi bir doktor ama doğal burunlar yapıyor. Kararın şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler:) Ben karar verdim ve gittim bugun fıyatı bıraz yüksek cıktı (4000 tl) ama salı günü ameliyat olacagım Ben ikna oldum yani bakalım sonum ne olacak doktoruma güveniyorum :)

Teşekkürler:) Ben karar verdim ve gittim bugun fıyatı bıraz yüksek cıktı (4000 tl) ama salı günü ameliyat olacagım Ben ikna oldum yani bakalım sonum ne olacak doktoruma güveniyorum :)

Ben de o fiyata ameliyat oldum. Sanırım izmirde fiyatlar böyle.

Kahretsın ki bu kadar kesin karar vermişken salı günü ameliyat olmam imkansız bir hal aldı. Neyse vardır herşeyde bir hayır. :( Valla fıyat 4500 du anca 4000e ındırdı ben daha once can beyden 2750tl fıyat almıstım onun ustune 4000tl fazla geldı ama ortalama bu fıyatlar dogrudur.

Back
X