Izmirde en iyi doktor kiiimmm??

Bende Ufuk beyle Cemil bey arasında kaldım ama kararımı verdim aylardır burda yazılanları okuyup duruyorum bir ara Can beyle görüşmüştüm ama askıda kaldı yarın 3 de cemil beye randevum var en kısa sürede de olacağım ameliyatı artık yeter. Umarım sonucundan memnun olurum da sizlerle de paylaşırım

En zor kısmı doktor seçmek bence. Doktora karar verdin mi süreç çok çabuk ilerliyor. Benim doktorum fahri mola. Kendisi iyi bir doktor ama doğal burunlar yapıyor. Kararın şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler:) Ben karar verdim ve gittim bugun fıyatı bıraz yüksek cıktı (4000 tl) ama salı günü ameliyat olacagım Ben ikna oldum yani bakalım sonum ne olacak doktoruma güveniyorum :)

Teşekkürler:) Ben karar verdim ve gittim bugun fıyatı bıraz yüksek cıktı (4000 tl) ama salı günü ameliyat olacagım Ben ikna oldum yani bakalım sonum ne olacak doktoruma güveniyorum :)

Ben de o fiyata ameliyat oldum. Sanırım izmirde fiyatlar böyle.

Kahretsın ki bu kadar kesin karar vermişken salı günü ameliyat olmam imkansız bir hal aldı. Neyse vardır herşeyde bir hayır. Valla fıyat 4500 du anca 4000e ındırdı ben daha once can beyden 2750tl fıyat almıstım onun ustune 4000tl fazla geldı ama ortalama bu fıyatlar dogrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…