Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, hemen bakıcam.Tüp bebek konusunda bir fikrim yok ama prof.dr. Mert Kazandı iyi bir hekimdir. Bir görüşün isterseniz.
Dr ve kişiye göre 2 ay , 3-5-10 ay gibi uzun surebilen. Bir tedavi. Yumurtalar her ay toplanıyor sperm ike birleştiriliyor. İyi durumdaki embriyolar donduruluyor ve sonra transfer ediliyor.izmir i bilmem de mini tüp bebek dediğiniz nedir
yani sadece yumurta ve sperm bir araya getirilip dondurulacak ama transfer mi yapılmayacak
ya da uzun protokol kısa protokol yerine mi mini dediniz
Dr ve kişiye göre 2 ay , 3-5-10 ay gibi uzun surebilen. Bir tedavi. Yumurtalar her ay toplanıyor sperm ike birleştiriliyor. İyi durumdaki embriyolar donduruluyor ve sonra transfer ediliyor.
Teşekkür ediyorumAnladım şimdi
Buna mini mi diyorlar bayağı uzun bir süreç
Benim de tüp bebeğim var topladı yumurtayı bulduğu sperm ile dölleyip iki gün sonra transfer etti
Olmazsa bir daha yaparız demişti
O zaman biriktirelim en iyilerini seçer yaparız düşüncesi yoktu galiba
Sağlıkla kucağınıza alın
İsrael beyden niye memnun kalmadınız özel olmazsaArkadaşlar merhaba , mini tüp bebek tedavisinde başarılı iyi bir dr arıyorum. Lütfen önerilerinizi hem beğendiğiniz hemde beğenmediğiniz dr için görüşlerinizi yazarmısınız? Ben izmirde İsraul Aruha gittim hiç memnun kalmadım.