İzmir’de en iyi kadın doğumcu tüp bebek ve mini tüp bebekte başarılı olan

Miranda35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
15
2
1
47
Arkadaşlar merhaba , mini tüp bebek tedavisinde başarılı iyi bir dr arıyorum. Lütfen önerilerinizi hem beğendiğiniz hemde beğenmediğiniz dr için görüşlerinizi yazarmısınız? Ben izmirde İsraul Aruha gittim hiç memnun kalmadım.

Tüp bebek konusunda bir fikrim yok ama prof.dr. Mert Kazandı iyi bir hekimdir. Bir görüşün isterseniz.

izmir i bilmem de mini tüp bebek dediğiniz nedir

yani sadece yumurta ve sperm bir araya getirilip dondurulacak ama transfer mi yapılmayacak

ya da uzun protokol kısa protokol yerine mi mini dediniz

izmir i bilmem de mini tüp bebek dediğiniz nedir

yani sadece yumurta ve sperm bir araya getirilip dondurulacak ama transfer mi yapılmayacak

ya da uzun protokol kısa protokol yerine mi mini dediniz
Dr ve kişiye göre 2 ay , 3-5-10 ay gibi uzun surebilen. Bir tedavi. Yumurtalar her ay toplanıyor sperm ike birleştiriliyor. İyi durumdaki embriyolar donduruluyor ve sonra transfer ediliyor.

İzmir de meshur bi tup bebek merkezi var doktor barış buke. Ben ondan memnun kaldım ama benim doktorum tüp bebek uzmani degil perinatologtu. Ama o merkezde tup bebek konusunda iyi doktorlar var

Dr ve kişiye göre 2 ay , 3-5-10 ay gibi uzun surebilen. Bir tedavi. Yumurtalar her ay toplanıyor sperm ike birleştiriliyor. İyi durumdaki embriyolar donduruluyor ve sonra transfer ediliyor.

Anladım şimdi

Buna mini mi diyorlar bayağı uzun bir süreç

Benim de tüp bebeğim var topladı yumurtayı bulduğu sperm ile dölleyip iki gün sonra transfer etti

Olmazsa bir daha yaparız demişti

O zaman biriktirelim en iyilerini seçer yaparız düşüncesi yoktu galiba

Sağlıkla kucağınıza alın

Anladım şimdi

Buna mini mi diyorlar bayağı uzun bir süreç

Benim de tüp bebeğim var topladı yumurtayı bulduğu sperm ile dölleyip iki gün sonra transfer etti

Olmazsa bir daha yaparız demişti

O zaman biriktirelim en iyilerini seçer yaparız düşüncesi yoktu galiba

Sağlıkla kucağınıza alın
Teşekkür ediyorum

bende israel beye gittim. vazgectim. simdi efe unv prof dr ege hanima gidicm. mikrocip yontemide de vr. gidebilirsiniz

Arkadaşlar merhaba , mini tüp bebek tedavisinde başarılı iyi bir dr arıyorum. Lütfen önerilerinizi hem beğendiğiniz hemde beğenmediğiniz dr için görüşlerinizi yazarmısınız? Ben izmirde İsraul Aruha gittim hiç memnun kalmadım.
İsrael beyden niye memnun kalmadınız özel olmazsa

Ben çok doktor doktor dolandım en sonunda irenbeye düştü yolum ve ümit hanımla çok şükür hamile kalmayı başardım. 5 senelik mücadele sonucu. Keşke ilk denememi burda yapsaymışım diyorum

En iyisi irenbedir.Kaan Bozkurt benim doktorum.Su an kendi cevremde ona gidip hamile kalmayan yok.Ben de onlarin tavsiyesi ile gittim.Ben hicbir yerde gormedim ki bi doktor sizinle oturup dua etsin.GIdip on gorusme yapabilirsiniz

Back
X