herkese selam.... ben 27 haftalık hamileyim.. epidural normal doğum istiyorum.. aklımda egepol var... bir kez geçen ay gökalp beye gittim saat 11 de randevum vardı 4 te girdim...ödemişte oturuyorum 2 saatlık yol geliyorum..kendisi ilgili bir doktor fakat çok yoğun.. hatta bugun 3 te randevum vardı gitmedim şimdi aynı hastanede dr hakan beyi düşünüyorum hakan beyin hastaları varsa yardımcı olabilirmi yani, nasıl bir doktordur..ya birde bu doktorları anlamıyorum kendi muayenehaneleri olsa para için gece 3 te bile açarlar telefonu ... özeller kaldırıldı cep numartalarını bile zor veriyorlar .. şimdi acil birşey olsa kime danışıcam benya... bebek bu borumu...sinirlerim laçka yani
sakin ol :) bende yaklaşık 7 ay oldu doğum yapalı hamile iken bende aynıydım doktorlardan cep tel istiyordum vermiyorlardı çok geriliyordum ya bi şey olursa ben kimi arıcam ben kime gidecegim diye en son bornovadaki şifa hst arzu hn gittim memnun kaldım ve orada doğumumu yaptım .
cevapladığın için teşekkür ederim canım .sabahtan beri tınaz tepe şifa egepol falan aradım doktorlar dolu... artık basmane şifadan 2 aralık esin hanıma randevu aldım bakalım hayırlısı... sen normal doğummu yaptın epidurallimi ücreti nekadar tuutu ...
cevapladığın için teşekkür ederim canım .sabahtan beri tınaz tepe şifa egepol falan aradım doktorlar dolu... artık basmane şifadan 2 aralık esin hanıma randevu aldım bakalım hayırlısı... sen normal doğummu yaptın epidurallimi ücreti nekadar tuutu ...
haklısın cnm. ben de gökalp beyin hastasıyım, iyi bir dr ama yoğun olması kötü işte. ben de zar zor geliyorum eşim getiriyor, işleri de çok yoğun ama maalesef randevuma ben de geç girebiliyorum dr yoğun olduğu için.. ama şimdilik idare ediyorum mecburen.. acil durumlarda ulaşmak zor oluyor evet. benm de ilk doğumu ve aynı endişeleri ben de yaşıyorum
haklısın cnm. ben de gökalp beyin hastasıyım, iyi bir dr ama yoğun olması kötü işte. ben de zar zor geliyorum eşim getiriyor, işleri de çok yoğun ama maalesef randevuma ben de geç girebiliyorum dr yoğun olduğu için.. ama şimdilik idare ediyorum mecburen.. acil durumlarda ulaşmak zor oluyor evet. benm de ilk doğumu ve aynı endişeleri ben de yaşıyorum
esperanza
özelden mesaj yazamıyorum buraya yazayım dedim
yaşını tam olarak bilmiorum ama 35-40 arasıdır tahminimce.Ocak ayında üniversiteye bağlanacağı için geçmiş M.Parka..daha önce atatürk Eğt.Arş.Hast. de imiş.eşim sağlıkçı o hastanedeki arkadaşlarından bilgi almış merve hnm. için çok ii şeyler duymuş.Aslında bu konularda pek insanları yönlendirmek istemem sonuçta bana iyi gelen doktor size kötü gelebilir yada şansızlıklar yaşanabilir kimseye sebep olmak istemem ama ben ilk randevu için şu ana kadar gittiğim doktorlar arasında en iyisi diyebilirim.
selam ve Dua ile...
düşüncelerinizi tekrar buradan iletirseniz sevinirim..
esperanza
özelden mesaj yazamıyorum buraya yazayım dedim
yaşını tam olarak bilmiorum ama 35-40 arasıdır tahminimce.Ocak ayında üniversiteye bağlanacağı için geçmiş M.Parka..daha önce atatürk Eğt.Arş.Hast. de imiş.eşim sağlıkçı o hastanedeki arkadaşlarından bilgi almış merve hnm. için çok ii şeyler duymuş.Aslında bu konularda pek insanları yönlendirmek istemem sonuçta bana iyi gelen doktor size kötü gelebilir yada şansızlıklar yaşanabilir kimseye sebep olmak istemem ama ben ilk randevu için şu ana kadar gittiğim doktorlar arasında en iyisi diyebilirim.
selam ve Dua ile...
düşüncelerinizi tekrar buradan iletirseniz sevinirim..
ben genel anestezi oldum sezeryan acilen yatırdılar beni bebegin kalp atışlarıda sorun var dediler acilen alabilirz dediler o gece yattım ertesi gün 11 gibi girdim 11:30 gibi odaya getirdiler beni o gecede kaldım ertesi gün 17:30 gibi çıktım 750 tl tuttu ama refakatçi parası falan ondan biraz arttı fiyat.ve hastanedende doktordanda memnun kaldım basmane şifaya çok iyi diye duydum ben oranın anestesisi bornovadaki şifaya göre daha iyi diye duymuştum
egepoldekı hakan beyden arkadasım cok memnundu fakat normal dogumda drlar gelmıyoalr eger o an hastanedelerse gelıyorlar nöbetcı dr kımse o gırıyor doguma