Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-bende izmirdeyim canım medical parka gidiyorum doktorum doç. dr. Vedat Uluğ bey iş yerinde 2 hamile arkadaşım daha var onlar Ata sağlıkta op.dr. Çiğdem Hanıma gidiyor aradaki fark benim doktor ücretim 70 tl onların 12 tl imiş üstelik 2 li tarama testi yaptırdık onların ki daha ucuz benimkine göre...Merhaba arkadaşlar.
Gebelik takibi için güvenilir bir hastane ve doktor arayışındayım..
Yardım ederseniz çooook sevinirim...
sağol canım.
Ata Sağlık hakkında hiç bi fikrim yok aslında. İnternette de pek bi yorum bulamadım. Çınarlı Doğum Dr. Aslı İriş'e Cuma gününe randevu aldım, olmadı daha sonrasında Ata Sağlık'a bi uğrarım.
Çok kararsızım.
Çiğli kordon kadin doğuma gidiyorum Mete Tarcan mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar.
Gebelik takibi için güvenilir bir hastane ve doktor arayışındayım..
Yardım ederseniz çooook sevinirim...
Hala memnun musunuz?Evet cinarlidaki tek bayan doktor aslı hanim
Normal doğumu destekleyen gece gündüz h.sonu her zaman doğuma kendi girecek bayan doktor istiyorum aslında var benim istediğim biri eşim tutturdu çınarlı da çınarlı.. Anestezi ekibi iyi ve sırf doğum hastanesi diye ben erkek doktorda kendimi kasacak biriyim o yüzden bayan olsun istiyorum, aslı hanım hakkında bilgi edinmek istiyorumEvet cinarlidaki tek bayan doktor aslı hanim
Ben de epidural normal doğum istiyorum yarın normalde izmirde başka özele gidecektim bugün eşim tutturdu çınarlı aslı hanım diye Allah çıkardı karşıma sizi yarın muhtemelen çat kapı aslı hnma gidicez olumlu şeyler duyduğuma sevindim fiyatlar hakkında 1550 diye biliyorum ama oda süslemesi, fotoğrafçı vs dahil mi bilmiyorumAnladım. ...ben 23.haftamin içindeyim baştan beri aslı hanima gidiyorum gayet ilgili bir doktor. ..hastanenin anestezi ekibi çok iyi evet. ..normal düşünürseniz normal doğumu da destekliyorlar epidural normal doğum hakkında biraz bilgilendim ben. ..Ancak ben bu kontrolde doğum hakkında detaylı bir konuşma yapıcam ama bildiğim kadarıyla doğuma kendi doktorun geliyor. ..ben de bayan bir doktorda rahat ettiğim için seçtim hastane konusunda esiniz haklı sadece doğum hastanesi olmasi büyük avantaj
Ben de hala aslı hanima gidiyorum ve cok memnunum çok ilgili ve samimi bence kendimi çok rahat hissediyorum kasilmiyorum tavsiye ederim :)
anestezi ekibi çok iyidir çınarlının. hüseyin bey hala çalışıyorsa benim anestezimi o yapmıştı. epidural iğnesinin battığını bile anlamamıştım.Normal doğumu destekleyen gece gündüz h.sonu her zaman doğuma kendi girecek bayan doktor istiyorum aslında var benim istediğim biri eşim tutturdu çınarlı da çınarlı.. Anestezi ekibi iyi ve sırf doğum hastanesi diye ben erkek doktorda kendimi kasacak biriyim o yüzden bayan olsun istiyorum, aslı hanım hakkında bilgi edinmek istiyorum