- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
Kızlar izmirde gelinlik diktirebilceğimiz bi yer arıyoruz bildiğiniz biyer varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben gelınlıgımı ayarladım.. dugun salonu arıyoruz varmı aklınızda bıyer yardımcı olabılırmıısn ?ne yazukki izmir konusunda kimse yardımcı olmuyorbende izmir de yaşıyorum ve bu forumda düğün salonu yardımı için birkaç konu aldım ama cok yararalanamadım.canım ben bikaç haftaya gelinlik bakmaya başlıycam bende diktirmek istiyorum araştırınca sana burdan yazarım :)
canım ben yenı model gelınlıklerı beklemekten yana degılm cunku aklımda bı gelınlk var dırek onu ıstıyorum fıyatlarda artmadan sıparıs verdım...Dün bende kemeraltında ki gelinlikçilere baktım. Açıkçası çok fazla gelinlikçi var . Fiyat olarak 1000 liraya da 4000 liraya da var. Zaten çoğu beğendiğiniz gelinliği üstünüze uyarlamaktan bahsediyor. Bir nevi özel dikim yani. Tabi bu tarz gelinlikler 2000 den başlıyor. Benim düğünüm haziranda aslında ben sadece fiyat ve model araştırmak için bir göz atmaya gittim ama dükkana ilk girdiğin gibi düğün tarihini soruyorlar ve ilgi alaka ona göre oluyor. Bir kaç dükkan gerçekten çok ilgilenirken , diğerleri suratıma bile bakmadı direkt katalogtan gösterelim moduna girdiler. Aslında ilgilenen dükkanlarda da deneyin demelerine rağmen hiç bir dükkanda gelinlik denemedim. Şuanda almayacağım için kimseyi boşuna uğraştırmak istemedim. Bir de şöyle birşey var. Bu aylarda kimse gelinlik satmak istemiyor çünkü ocak 15 de firmalar için gelinlik fuarı varmış ve yeni sezon ürünleri gelecekmiş o tarihten sonra ürünler değişecekmiş ve tabii aynı oranda fiyatlarda artacaktır. Benim gözlemlerim bu şekilde. Yardımcı olabilmişimdir umarım. Bende güzel bir terzi olsa diktirmekten yanayım ama hiç duymadım ne yazık ki.
canım ben yenı model gelınlıklerı beklemekten yana degılm cunku aklımda bı gelınlk var dırek onu ıstıyorum fıyatlarda artmadan sıparıs verdım...
alsancak lozanda nermın on wedding canım 1500tlSiparişi nereye verdin ? Bir de fiyat ne kadar tuttu canım ?
alsancak lozanda nermın on wedding canım 1500tl
hayırlısı olsun cnm fıyat ne dedıSüpermiş valla hayırlısı olsun canım. Bende bugün çankayada gelincik modaevi ile konuştum o da baya aklıma yattı gibi modelleri çok güzel görünüyordu ve bayan çok ilgiliydi.
1300-2000 arası birşeyler ayarlarız dedi. Ben daha model denemedim o nedenle net fiyat almadım henüz. Nişanlımı bekliyorum. Geldiğinde netleştiricem artık.hayırlısı olsun cnm fıyat ne dedı
hayırlısı olsun cnm1300-2000 arası birşeyler ayarlarız dedi. Ben daha model denemedim o nedenle net fiyat almadım henüz. Nişanlımı bekliyorum. Geldiğinde netleştiricem artık.
merhabalarr bnmde 15 agustosta düğünüm salonu ayarladık bnde model begendim gelinliği diktircek yer arıyorum buarada bn salonu pınarbasından tuttum salonlar yenileniyormuş çok güzel değişik diğer solanlara göre tutmadysanz bii bakın derim pınarbaşı topkapı garden :)canım ben gelınlıgımı ayarladım.. dugun salonu arıyoruz varmı aklınızda bıyer yardımcı olabılırmıısn ?
selam :) benımde 5 agustos bızde tuttuk kaynaklarda gelınlıgıme dıktırıyorummerhabalarr bnmde 15 agustosta düğünüm salonu ayarladık bnde model begendim gelinliği diktircek yer arıyorum buarada bn salonu pınarbasından tuttum salonlar yenileniyormuş çok güzel değişik diğer solanlara göre tutmadysanz bii bakın derim pınarbaşı topkapı garden :)
Merhabalar canımm :) Hayırlısı olsun salonunda :) Nereye diktiriyorsun ? ben dha bakmaya bile başlayamadım yaselam :) benımde 5 agustos bızde tuttuk kaynaklarda gelınlıgıme dıktırıyorum
nermın on wedding cnmMerhabalar canımm :) Hayırlısı olsun salonunda :) Nereye diktiriyorsun ? ben dha bakmaya bile başlayamadım ya![]()
ne yazukki izmir konusunda kimse yardımcı olmuyorbende izmir de yaşıyorum ve bu forumda düğün salonu yardımı için birkaç konu aldım ama cok yararalanamadım.canım ben bikaç haftaya gelinlik bakmaya başlıycam bende diktirmek istiyorum araştırınca sana burdan yazarım :)