• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İzmir'de gelinlikçi için önerileriniz çok önemli:)!!!

Candypembesi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
396
102
323
Arkadaşlar merhaba düğün hazırlarına yavaş yavaş başlıyorum özellikle gelinlik seçimi çok önemli :) ama gelinlikçi seçimi Hakkı'nda hiç bir fikrim yok.Daha önce diktirmiş yada hazır almış olan tüm arkadaşlarım nerede diktirdiklerini ve ne kadar memnun kaldılar yazarlarsa çok Mutlu olurum.Gelinlik bütçem 2500 tl şimdiden çok teşekkür ederim hepinize

Sonuçta izmir gelinlikçilerin başkenti sayılır. Model seçiminde ....sitemizden yardım alabilirsiniz Firma bilgileri de mevcut her geçen gün model sayısı artıyor. Bizim önerimiz yeri . Ayrıca de aradığınız gibi 10larca firma mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar fikir yazan arakadaşlarıma çok teşekkür ediyorum dün itibariyle gelinliğimi aldım:KK45::KK3:bira z bütçemizi aştık ama içime sinen oldu:rolleyes: İzmir vakko weddingte 2. Giydiğim gelinliğe aşık oldum tam istediğim gibiydi.Balık model ve tamamı dantel :) neyseki çok dolaşmadan kafam karışmadan bu süreci aşmış bulunuyorum:KK200::KK200::nazar:

Canim naptin benim uğramadan diyebileceğim yer senlet modaevi dikişi de tavırları da cok kötü tamamen kafalarına göre dikiyorlar istedigini dinleyen yok malesef benim içim de kaldı sizin kalmasın

Back
X