izmir'de hangi dr'a gitmeliyim?????

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
sizlerin bilgi ve deneyimine herzamanki gibi güveniyorum arkadaşlar.... bebeğim 2,5 yaşında.... fakat hem konuşmuyoruz hemde bezleniyoruz... tamam bezlenme konusunda acele etmemeliyim ama benim sıkıntım oğlum, banyoda yada bezini açtırırken cinsel organını görmemek isteyişi... belki utanıyordur diyorum ama yinede uzmana danışmam gerektiğine inanıyorum... şimdi sorum şu, hangi branştaki doktora gitmeliyim... bildiğiniz iyi bir doktor ismi verebilirmisiniz... tşk..

merhaba benimde oğlum 25 aylık hala bez kullanıyorum bez kullanmada bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum yeni yeni öğrenicekler.napıyor pipisini görünce ben anlamadım görmek istemiyor derken nasıl yani.birde hiçmi konuşmuyor anne baba mama gel git felan demiyormu.bazı çocukların geç konuştuğunu kendim şahit oldum bi tanıdığımın çocuğu 4,5 yaşında başlamıştı konuşmaya.

pembepanter bende bez kullanmasından şikayetçi değilim... problem orasını görmemek için gözlerini kapatıyor olması... banyoda sırf buyüzden bana sımsıkı yapışıyor... herkes böyle değildir herhalde...

Back
X