İZMİRDE HANGİ HASTANE VE DOKTORLARI ÖNERİRSİNİZ?

Adadogu09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
24
9
1
34
Kızlar yarın EGEPOL ŞÜKRAN KOPAL dan randevu aldım doktorla ilgili bilgisi olan var mıdır?

Kızlar yarın EGEPOL ŞÜKRAN KOPAL dan randevu aldım doktorla ilgili bilgisi olan var mıdır?
Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim ve devamlı gideceğim bir doktor bulmak istiyorum. Evime yakın diye egepol ü düşündüm ancak doktor konusunda kararsızım. Siz gittiniz mi Şükran hanıma? Veya şimdi hangi doktor ile devam ediyorsunuz

Ben egepolu bilmiyorum.karşıyakada degil sanirim. Benim doktorum mete tarcan. Kordon tip merkezinde. Ama o.kadar yogun ki her gidisimde en az 2 saat bekliyorum randevu almama ragmen. Degistirecegim sanırım.

Duyduğuma göre
1.Orkan Tatlı (Alsancak özel muayene )
2.Tahir özgüder (Şirinyer muayene )
Ya da Ata sağlık hastanesinde Doğumda iyi bir hastane özel muayeneler biraz pahalı ama hastane doktoru daha uygun oluyor hayırlısı olsunn şimdiden.

D derineylul Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. istediğin zaman ulasamamak ve beklemek gerçekten can sıkıcı. Egepol hatay tarafında, cumartesi için randevu almak için aradım ama o günü düzenli hastalara ayırmışlar. Ben de haftaiçi Cemil Kaymaz'a randevu alabildim sadece. Doluymuş diğer doktorlar.
kutsaltoprak kutsaltoprak teşekkürler. Hastanelerden memnun kalmazsam özel düşüneceğim ben de. Bir de ben kısmetse normal dogum istiyorum. Ancak hastane doktorları genelde sezaryen istiyor diye duydum. Okudukça kafam karışıyor :KK12:

Karataş hastanesş Evrim Konyalıoğlu tavsiye ederim çok ilgili bi doktor. Ben ona gidiyorum.

Merhabalar,
Egepolde Cemil Kaymaz'a göründüm. İyi geçti diyebilirim, onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Ancak bir sonraki muayene için 4 hafta sonrasını verdi. Ben o kadar bekleyemem gibime geliyor =) Arada başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum bakalım.
Egepolden doğum ücretleri hakkında bilgi aldım.
Eğer SGK karşılarsa 1900 lira doğum ücreti. Sezaryen, epudural değişmiyor. 1 gece yatış, oda süsleme, doğum anında ve sonrasında foto çekimi, işitme testi bu ücrete dahil.

Ben egepolu bilmiyorum.karşıyakada degil sanirim. Benim doktorum mete tarcan. Kordon tip merkezinde. Ama o.kadar yogun ki her gidisimde en az 2 saat bekliyorum randevu almama ragmen. Degistirecegim sanırım.

D derineylul ben de mete beye gidiyorum. 20.haftadayım şu an. yoğun olması beni de endişelendiriyor. değiştirdiniz mi doktoru?

Back
X