N Nazlizmir Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2019 346 466 103 34 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazlizmir #1 Merhaba kızlar, İzmirde hangi devlet hastanesine gidiyorsunuz? Doktor önerisi yapabilir misiniz? Ben Katip çelebiye gidiyordum yakın olduğu için ama hastane ortamından hiç memnun değilim
Merhaba kızlar, İzmirde hangi devlet hastanesine gidiyorsunuz? Doktor önerisi yapabilir misiniz? Ben Katip çelebiye gidiyordum yakın olduğu için ama hastane ortamından hiç memnun değilim
O Ozlembjk Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 3 0 1 35 25 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazlizmir #2 Merhaba uygun bi hastane buldunuzmu bende tepecik e gidiyorum ama hic memnun degilim yabancilar aşırı çok
Merhaba uygun bi hastane buldunuzmu bende tepecik e gidiyorum ama hic memnun degilim yabancilar aşırı çok
ozlm89 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2016 908 854 103 36 25 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazlizmir #3 Ozlembjk .!.: Merhaba uygun bi hastane buldunuzmu bende tepecik e gidiyorum ama hic memnun degilim yabancilar aşırı çok Genişletmek için tıkla... Her hastane aynı canım bende buca kadın doğuma gidiyorum dolu yabancılar bize sıra gelmiyor mübarek özel hastanelerde çok pahalı
Ozlembjk .!.: Merhaba uygun bi hastane buldunuzmu bende tepecik e gidiyorum ama hic memnun degilim yabancilar aşırı çok Genişletmek için tıkla... Her hastane aynı canım bende buca kadın doğuma gidiyorum dolu yabancılar bize sıra gelmiyor mübarek özel hastanelerde çok pahalı
Merve2407 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2017 1.259 2.825 133 33 29 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazlizmir #4 Ben cinarliya gidiyorum cok memnunum muayene icinde 80 tl oduyoruz