İzmirde hangi hastaneye gidiyorsunuz? Hamilelikte o hastaneden memnun musunuz?

Nakafile

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
556
512
18
31
Kadın doğum olarak kime gidiyorsunuz? Özel ise fiyatları nelerdir? Biliyorsunuz ki zam geldi ücretlere buradan belki birbirimize yönlendirme yapmış oluruz.

Hangi semttesiniz? Benim takibimi tüp bebek doktorum yapmıştı, memnundum dışarıdan da hasta kabul ediyordu. Fiyatlar ne durumdadır bilmiyorum, irenbe’de Ümit Hanım’dı, telefonla fiyat bilgisi veriyorlar.

Buca kadın doğumda da can ata vardı, herkes iyi diyordu ona

Aliağa. Sada ya da Ekol düşünüyorum şu anlık ama fiyatları muayene olmadan vermiyorlar maalesef.

Aliağa. Sada ya da Ekol düşünüyorum şu anlık ama fiyatları muayene olmadan vermiyorlar maalesef.

O tarafları bilmiyorum ama 2021 yazında Sada’da 400 liraydı muayene öyle, başka bir hastanede karşılaştığım hamile söylemişti, o dönem daha uygun hastaneler vardı

ben özel kliniğe gidiyorum şerife dikayak doktorum kendisinden ultra memnunum 1000 tl muayene ucretı

Merhaba bence çok doktora takılma hepsinin uyguladığı işlemler aynı. Ben İrenbe ile başladım transferim tutmadı. Daha önce uyarı almışım isim verdiğim için ş. Dikayk ile görüştüm fiyatı yüksek geldi hsg çekimine diğer merkezlerden 2 kat yüksek fiyat istedi.bu beni çok rahatsız etti. Tavmergenle görüştüm hastane çok güzeldi ama baktım aynı işlemler bildiğim yerden devam ettim. En azından artık tanışıyoruz. Bence artık olay değil dr değil psikoloji rahat olacak Verdikleri ilaçlar bile aynı. Bütçene hangisi uygunsa onunla devam et doktoruna inan çok araştırıp herkesi dinleyip kendine strese sokmamam. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…