izmir'de hastane önerisi olan Allah Rızası için yazsın!!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
selam arkadaşlar burdan bazı arkadaşlar bilir hem konularımdan hem yorumlarımdan benim 1.5 yıldır bebeğim olmuyor hiç hamile kalamadım şimdiye kadar eşim'le egepol hastanesine gittik işte benim prolaktin çok az yüksek çıktı diğer değerleri normaldi ,ultrasonda ise herşey temiz çıktı eşimde aynı hastane'nin üroloji bölümüne gözüktü sperm değerleri düşük çıktı ama o hastaneden memnun kalamadık eşimle birde para tuzağı doktorlar kurnaz 9 iş günü kontrole çağırmıyorda 10.gün çağırıyor tekrardan 57 tl ver git ve sonuç alama,o yüzden sizden ricam eşimle kapsamlı emin ellerde bakılmak ele alınmak istiyoruz öyle bir hastane öyle bi doktor bileniniz varsa Allah Rızası için yönlendirsin.

merhaba biz gazi hast gidiyoruz murat gök doktorumun adı çok memnunuz ve gebelik olursa inş aynı doktorda ve hast devam edicez.bende doktor konusunda çok titiz biriyim tavsiye üzerine gittik.klomen tedavisine başladık ve arada baya 10 günü geçen süre olmasına rağmen muayne ücreti vermeyin dedi bi dahaki gidişimizde yani :) buda hoşumuza gitti eşiminde benimde paragöz doktor değil demekki dedik.

bence dene derim muayne ücretleride uygun kesinlikle memnun kalıcağına eminim tane tane anlatıyor sen sormadan herşeyi ve çok rahatlatıyor insanı :) güleryüzlü bi doktor daha ne olsun yani :)

teşekkür ederim ama erkek doktor tercih edemiyorum bayan doktor da daha rahat ediceğimi düşünüyorum ücreti ne kadar?

ben de doktor arastırıyorum...... bı tanıdıgım torbalıda bı bayan doktora gıdıyor cok memnun hatta sırf onun ıcın saatlerce yol gıdıyor. özel medıfema hastanesı aysel hanım. zaten adı duyulmus bı doktor...netten baktım sımdı medıfema da boyle bır doktor yok. karatas hastanesınde bu doktor. yarın ııce ogreneyım.

Son düzenleme:
SU HOSPITALDA NURAY HANIM VAR ÜSTÜNE TANIMIYORUM KENDİNİ BU KONUDA ÇOK GELİŞTİRMİŞ BİR DOKTOR BEN ONA BAŞLADIM TAVIRI İLGİSİ ÇOK İYİ GÜLER YÜZLÜDE DERDİME İŞALLAH ÇARE O BULUCAK. ŞUAN AMH YAPTIRDIM SONUCUMU BEKLİYORUM *
....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım buca tıp merkezi can postacı ya gitmeni öneririm bende doktor araştırıyordum uzun süredir kadın doktorlara çıktım 2 defa muayne olamadım ilgilenmedilerde zaten kişiye göre değişir tabi ..
erkek doktora asla gitmem diyordum bende ama araştırırken can postacıya denk geldim giden herkes memnun kalmış bende ilk muaynem olacağı için çok gergindim baya
ama beni o kadar rahatlattıki konuşmaları muayne nasıl geçti anlamadım çok iyi bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum :)
ayrıca bebekte istiyoruz sürekli ona gideceğim artık bi araştır istersen canım

selam arkadaşlar burdan bazı arkadaşlar bilir hem konularımdan hem yorumlarımdan benim 1.5 yıldır bebeğim olmuyor hiç hamile kalamadım şimdiye kadar eşim'le egepol hastanesine gittik işte benim prolaktin çok az yüksek çıktı diğer değerleri normaldi ,ultrasonda ise herşey temiz çıktı eşimde aynı hastane'nin üroloji bölümüne gözüktü sperm değerleri düşük çıktı ama o hastaneden memnun kalamadık eşimle birde para tuzağı doktorlar kurnaz 9 iş günü kontrole çağırmıyorda 10.gün çağırıyor tekrardan 57 tl ver git ve sonuç alama,o yüzden sizden ricam eşimle kapsamlı emin ellerde bakılmak ele alınmak istiyoruz öyle bir hastane öyle bi doktor bileniniz varsa Allah Rızası için yönlendirsin.

Slm.. bende bi hafta once e artik bi tedaviye baslayalim diye randevu aldim.. zubeyde hanim tip merkezi karsiyaka da hem evime yakin hem bayan dr hem muayene ucreti 22 lira ekstra test olarak smear yapti oda 15 lira bir kere gittim ilgisi guler yuzu hosuma gitti tek tek tadavi evrelerini soyledi pazartesi tekrar gitcem yumurtlama zamaninda ki kontrollerim icin .. bakalim biraz daha devam edeyim umarim iyi gider

Back
X