İzmirde hastane ve doktor

Gunaydin kizlar izmirde tavsiye edebileceginiz hastane varmi ? Birde ucretlerini biliyormusunuz
Bende böyle bir konu acmayı düşünüyordum tam :) Egepolu öneren cok var karatası da ama benim aklım ikisine de yatmıyor :/ egepol 62 tl muayne 1600 normal-sezeryan doğum, karataş 50 tl muayne 1250-1600 olarak duydum doğum ücretlerini oda sgk anlaşmalı

Ben ptesı baslıcam arastırmaya hafta ortasıda kontrole gıtmeyı dusunuyorum. Degerım dusuk cunku. adet 1 gun gecmıştı kan testı yaptıgumda 20 cıktı. Ikı gun sonra gene kan testı yaptırdım ondada 35 cıktı .gercek hamılelıktır ınş :(

Ben ptesı baslıcam arastırmaya hafta ortasıda kontrole gıtmeyı dusunuyorum. Degerım dusuk cunku. adet 1 gun gecmıştı kan testı yaptıgumda 20 cıktı. Ikı gun sonra gene kan testı yaptırdım ondada 35 cıktı .gercek hamılelıktır ınş :KK43:
Gunaydın gec döllenme olabilir kötü düşünme artmışta bak değerin nerde yaptırdın testleri ?Bende adetten önce idrarda cok silik gördüm adet günüm kan verdim 94 cıktı bi dha gidip kan vermedim ama doktora da gitmedim hala

Gunaydın gec döllenme olabilir kötü düşünme artmışta bak değerin nerde yaptırdın testleri ?Bende adetten önce idrarda cok silik gördüm adet günüm kan verdim 94 cıktı bi dha gidip kan vermedim ama doktora da gitmedim hala

Her iki hastane için de iyi diyorlar. Egepol de deniz hanım ve Gökalp bey iyiymiş ancak çok yogunlarmis

Slm bende hamileyim ve doktorumdan çok memnunum benim 2.ci hamileliğim ve riskli bi hamilelik çok araştırdım ve izmirde en iyi doktoru buldum prf. Sabâhattİn altunyurt Alsancak ta özel muyanehanesi var aynı zamanda 9 Eylül de öğretim üyesi amerika da ingilterede çalışmış yani ben çok memnun kaldım doğum için de egepol ve kent Hastanesinde anlaşması var

Back
X