Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar
Vücudumdaki çatlak problemi için İzmir'de kesin sonuç alabileceğim iyi bir doktora gitmek istiyorum.
Tedavisinden memnun kaldığınız İzmir'deki cilt doktorları varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
ahh canım sorma ya benimde kilo alıp vermekten oluştu canımı çok sıkmaya başladı bi yerden başlamam gerek
ilaçla tedavi geçirir belki bir umut. çok geçikmeden yaptırılmalı hiç değilse tedavi zorlanmaz
ahh canım sorma ya benimde kilo alıp vermekten oluştu canımı çok sıkmaya başladı bi yerden başlamam gerek
ilaçla tedavi geçirir belki bir umut. çok geçikmeden yaptırılmalı hiç değilse tedavi zorlanmaz
bazı yerleri derin sanki canım derimi sıktığımda kesilmiş gibi iz kalmış sanki öyle gözüküyor. beyaz renkteler . pek anlamam çatlaklardan aslında ama :26:
seninkiler nasıl ?
kilo aldığım yerlerde en ufak bir çatlağım yok ama. olmadık yerlerde var hep anlamıyorum hiç
bronzlaştığımda da bariz belli oluyor ben kalıcı olarak yok etmek istiyorum .
şuan sitede okuduğum bazı tavsiyeleri uyguluyorum onlarda sonuç vermezse en son çare doktora gitmek olacak.
onunda vereceği ilaç tedavisi kalıcı olarak geçirir mi acaba diye endişe ediyorum. umarım geçirir
bazı yerleri derin sanki canım derimi sıktığımda kesilmiş gibi iz kalmış sanki öyle gözüküyor. beyaz renkteler . pek anlamam çatlaklardan aslında ama :26:
seninkiler nasıl ?
Benimde aynı şekil ya kesik gibi beyaz derin oluyor sanırım onlar
Forumda bir yöntem okudum bakalım onu deniyorum inşallah işe yarar ya yaz geldi fay hattı gibiyim
Benimde aynı şekil ya kesik gibi beyaz derin oluyor sanırım onlar
Forumda bir yöntem okudum bakalım onu deniyorum inşallah işe yarar ya yaz geldi fay hattı gibiyim
hangi yöntemi yapıyosun şimdi?
bende şimdi kahve limon yöntemini birde contractubex jelini kullanıyorum faydası olur umarım
doktora gitmeye gerek kalmaz inşallah. çünkü küçücük bir tüp çatlak kremi 80 - 90 tl
okadar para verip bide işe yaramazsa iyice sinirim bozulur ozaman
cnm ben hıkmet buyukustune baska bır sebepten oturu gıttım.onu sectım cunku tavsıye sıtelrınde fazla rep almıstı ama begenmedım. uyguladıgı teknıkler gayet sıradan ve bilindikti.