İzmir'de iyi bir cilt doktoru arıyorum

Emilyyy

Bilmek acı çekmektir.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
647
3
46
İzmir
Merhaba kızlar
Vücudumdaki çatlak problemi için İzmir'de kesin sonuç alabileceğim iyi bir doktora gitmek istiyorum.
Tedavisinden memnun kaldığınız İzmir'deki cilt doktorları varsa yardımcı olurmusunuz lütfen

Benimde çok işime yarar 17 yaşımdayım ve bembeyaz çatlaklarım var :14:

Benimde çok işime yarar 17 yaşımdayım ve bembeyaz çatlaklarım var :14:

ahh canım sorma ya benimde kilo alıp vermekten oluştu canımı çok sıkmaya başladı bi yerden başlamam gerek :31:
ilaçla tedavi geçirir belki bir umut. çok geçikmeden yaptırılmalı hiç değilse tedavi zorlanmaz :31:

ahh canım sorma ya benimde kilo alıp vermekten oluştu canımı çok sıkmaya başladı bi yerden başlamam gerek :31:
ilaçla tedavi geçirir belki bir umut. çok geçikmeden yaptırılmalı hiç değilse tedavi zorlanmaz :31:

Senin derin mi peki çatlaklar ne renk ? Aynen bir yerden başlamak gerek:31:

Senin derin mi peki çatlaklar ne renk ? Aynen bir yerden başlamak gerek:31:

bazı yerleri derin sanki canım derimi sıktığımda kesilmiş gibi iz kalmış sanki öyle gözüküyor. beyaz renkteler . pek anlamam çatlaklardan aslında ama :26:
seninkiler nasıl ?

Kiloyu en fazla nereden aliyorsaniz , oraya gunluk krem surun , engeller catlakliklari .
Gecirmek icin bronzlasmayi denedinizmi ??

Kiloyu en fazla nereden aliyorsaniz , oraya gunluk krem surun , engeller catlakliklari .
Gecirmek icin bronzlasmayi denedinizmi ??

kilo aldığım yerlerde en ufak bir çatlağım yok ama. olmadık yerlerde var hep anlamıyorum hiç
bronzlaştığımda da bariz belli oluyor ben kalıcı olarak yok etmek istiyorum .
şuan sitede okuduğum bazı tavsiyeleri uyguluyorum onlarda sonuç vermezse en son çare doktora gitmek olacak.
onunda vereceği ilaç tedavisi kalıcı olarak geçirir mi acaba diye endişe ediyorum. umarım geçirir

bazı yerleri derin sanki canım derimi sıktığımda kesilmiş gibi iz kalmış sanki öyle gözüküyor. beyaz renkteler . pek anlamam çatlaklardan aslında ama :26:
seninkiler nasıl ?

Benimde aynı şekil ya kesik gibi beyaz derin oluyor sanırım onlar :50:
Forumda bir yöntem okudum bakalım onu deniyorum inşallah işe yarar ya yaz geldi fay hattı gibiyim :50:

Son düzenleme:
Benimde aynı şekil ya kesik gibi beyaz derin oluyor sanırım onlar :50:
Forumda bir yöntem okudum bakalım onu deniyorum inşallah işe yarar ya yaz geldi fay hattı gibiyim :50:

hangi yöntemi yapıyosun şimdi?
bende şimdi kahve limon yöntemini birde contractubex jelini kullanıyorum faydası olur umarım
doktora gitmeye gerek kalmaz inşallah. çünkü küçücük bir tüp çatlak kremi 80 - 90 tl :50:
okadar para verip bide işe yaramazsa iyice sinirim bozulur ozaman :50:

cnm ben hıkmet buyukustune baska bır sebepten oturu gıttım.onu sectım cunku tavsıye sıtelrınde fazla rep almıstı ama begenmedım. uyguladıgı teknıkler gayet sıradan ve bilindikti.

Back
X