izmirde iyi bir doktor arıyorum

35gamze35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
18
0
36
İzmir
Merhaba herkese,
Ben şu sıralar hamilelik düşünüyorum.İlk kez anne olacağım.İzmir'de (karşıyaka tarafı hariç) iyi bir doktor arıyorum.Ne zamandır buradaki yorumları okuyorum yani bu siteyi takip ediyorum . Bu siteyi bana eşim gösterdi onun sayesinde buldum. şimdi ben de katıldım. artık ben de yardım istiyorum. Çevremize de soruyoruz artı kendim bizzat hastaneleri dolaşıp araştırıyorum fakat bu yeterli olmuyor . Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Kontroller için doktorun özel muayenehanesine gitmek istiyorum, doğumumu da SSk 'nın geçerli olacağı bir özel hastanede yapmak istiyorum. Yani bulduğum doktorun ssklı bir özel hastanede doğum yaptırıyor olması gerekiyor.Tavsiyelerinizde bu durumu da göz önünde bulundurarak yapmanız benim için daha faydalı olacaktır. Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

slm cnm,ben de 35 haftalık hamileyim, özel egepol hastanesine gidiyorum,gökalp beye gayet memnunum,ayrıca dediğin gibi ssk ile anlaşması da var...sanırım bir de çiğdem hanım var orda o da ço ii diyolar...ama gökalp beyin özel muayenehanesine hiç gitmedim...önce bi hastanede görün istersen...

canım ben şu anda Alsancak ta Adnan KEKLİK adında bi doktora gidiyorum..çok memnunum..herşeyimizle ilgileniyor..etrafımda ona doğum yaptıran bi sürü insan var..tavsiye ederim..özel hayat hastanesinde doğum yapıcam ben ssk ile anlaşması var..

Son düzenleme:

İşin maddi boyutu çok önemli değilse Prof.Dr. Sermet SAĞOL.
kesinlikle ve şiddetle tek geçerim. Her açıdan mükemmel bir doktordur.Forumda mutlaka kendisinden bahsedilmiştir. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hocalarındandır ki kendisi seminer verdiği zaman diğer hocalar dahil hepimiz hayranlıkla dinlerdik :)
İncelemek istersen
http://sermetsagol.com/

Canım ben 3 aylık hamileyim gittiğim doktorda 3arkadaşım doğum yaptı onların tavsiyesi üzerine Buca doruk tıp'a gidiyorum aysel taşer'e ve çok memnunum senin ve bebeğin için ne gerekiyorsa zorla yaptırıyor üşendim yapmadım deme ihtimalin bile kalmıyor ve anne yada bebeğin canı tehlikeye grmediği sürece asla kimseye sezeryan yapmam diyor sgk ile anlaşmalı muayenesi 21 lira diğerlerine göre uygunda

sgk anlasmalı yenı acıaln egepolu bende arastırıdm bend eıkıncı hamılelık düşünüyorum benım düşüncemde sgk anlasmalı özel bır hastanenın druna gıtmek sonunda kadar muaynanelerde cok ücret alıyolar testler falan derken hızına ayak uyduramıyosun ben ılk hamılelıgımde özel muaynaneye gıtım 28.haftaya kadar cok masraf cıakrdılar sonra dogumda anlasamadık ücrette özel hastane druna gıttım sgk anlasmlaıydı manısadaydık zoamn ordaydı hastanede suna düşüncem tekrar hamıle kalırsam sgk anlasmalı hastanenın dru olması bend eegepoldekı gökapl beyın ıı oldugunu duydum hamıle kalınca ona gitmeyı düünüyorum

sgk anlasmalı yenı acıaln egepolu bende arastırıdm bende ıkıncı hamılelık düşünüyorum benım düşüncemde sgk anlasmalı özel bır hastanenın druna gıtmek sonunda kadar muaynanelerde cok ücret alıyolar testler falan derken ben ılk hamılelıgımde özel muaynaneye gıtım 28.haftaya kadar cok masraf cıakrdılar sonra dogumda anlasamadık ücrette özel hastane druna gıttım sgk anlasmlaıydı manısadaydık ozamn ordaydı hastanede suan düşüncem tekrar hamıle kalırsam sgk anlasmalı hastanenın dru olması bend egepoldekı gökapl beyın ıı oldugunu duydum hamıle kalınca ona gitmeyı düşünüyorum

bende aysel hanıma gidiyordum doğum şekli dışında kendisini çok iyi bulmama rağmen bana tam tersine planlı sezeryan yanlısı gibi geldi..normal doğum istediğimi söylediğimde normal doğumda omuz takılması dikiş vs. gibi şeylerle karşılaşabileceğini ama planlı sezeryande istediğin şartlarda istediğin zaman bebeğine kavuşabileceğini söyledi ticari kaygı güttüğünü düşünmeye başladımm siz konuştunuz mu hiç doğum şeklinizi?kafam çok karışıkk

cnm ben buca tıp merkezinde aylin barborosa gittim 34 gün önce dogum yaptım (normal dogum) çooookk memnunum muhtesem bır dr bebegımı çok iyi inceledi normal dogumda alttan kesı atılıyor ve okadar güzel estetık dikiş attıki inan bulmakta zorlanıyorum çok memnun kaldm çok ilgili bir dr ben egepolde gökalpbeye de giitim yani ikisini de aynı anda takıp ettım ama gökalp bey biraz daha sezeryan yanlısı gibi

Alsancakta Milli eğitim müdürlüğünün arka tarafında dr reşat bozoklar var. Ben hamilelik için değil ama kist kontrollerim için gittim. 2 evli arkadaşımda gidiyor. Çok memnunlar çok tatlı bir bey. İnternetten yorumlarada bakabilirsin. kadınlar külübünden yorumlar çıkıyor aratınca..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…