• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de iyi bir doktor ariyorum

pinar_2885

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
67
13
88
Kızlar 2 sene once Giresun'dan evlenip izmire gelin geldim.iki kere kimyasal gebelik geçirdim birini özelde bir doktorda öğrendim ikincisini devlet hastanesindeki bir doktor tanısıyla atlattım. Açıkçası devlet Hastanesindeki doktor özel gittiğim doktordan çok daha iyi ilgilendi..herseyi açıkladı didik didik anlattı hatta radyoloji uzmaniyla birlikte teşhis ettiler yardımlasti falan memnun kaldim..ama tek doktor da kalmak istemiyorum özelde De bi doktora danisayim diyorum kime gidecegimi bilmiyorum bildiginiz onerebilceginiz bi doktor varsa lutfen fikir verir misiniz bana

Karabağlar ege yaşam ipek demir

Ciglide oturuyorum Karabağlar tarafını hiç bilmiyorum..mee beyi duydum ama bi arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı bu yüzden araştırıyorum bende

Hala çalışıyor mu bilmem ama prof.nedim karadadas..10yil önce izmir de çalışırken ikiz çocuklarım oldu.gebelik takibimi nedim bey yaptı.cok memnundum kendisinden.hala adini hayirla anarim

Hala çalışıyor mu bilmem ama prof.nedim karadadas..10yil önce izmir de çalışırken ikiz çocuklarım oldu.gebelik takibimi nedim bey yaptı.cok memnundum kendisinden.hala adini hayirla anarim

Teşekkür ederim ilk defa duydum bu ismi de not olarak alıyorum değerlendiricem

Bende merak ediyorum bu konuyu karşı hariç yer farketmez bir de fiyatlar konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Kızlar gözde hastanesi konakta mı? Bayraklıdan nasıl giderim?

Kızlar 2 sene once Giresun'dan evlenip izmire gelin geldim.iki kere kimyasal gebelik geçirdim birini özelde bir doktorda öğrendim ikincisini devlet hastanesindeki bir doktor tanısıyla atlattım. Açıkçası devlet Hastanesindeki doktor özel gittiğim doktordan çok daha iyi ilgilendi..herseyi açıkladı didik didik anlattı hatta radyoloji uzmaniyla birlikte teşhis ettiler yardımlasti falan memnun kaldim..ama tek doktor da kalmak istemiyorum özelde De bi doktora danisayim diyorum kime gidecegimi bilmiyorum bildiginiz onerebilceginiz bi doktor varsa lutfen fikir verir misiniz bana
Alsancak'ta özel muayenesi var Prof. Dr. İsmail Mete İtil ben çok memnun kaldım öneririm. Yurtdışındayım gittiğim doktorların yaptığı yanlış tedavileri saptadı sağolsun

Ben de araştırıyorum canım bakalım yeşim bülbül baytura randevu aldım inş memnun kalırım bayraklıda muayenehanesi

Medifema zeynep atgüden çok memnun kaldım facede hesabı var takip edebilirsin canım

İzmir'de oturuyorum hamile değilim Cavit Mete Tarcan'a geçen hafta kontrol amaçlı gittimAşırı kalabalıktı kapı önünde kuyruk oluşmuş tabi çok bekledik. Beklerken dikkatimi çeken mahremiyete önem verilmemesiydi çünkü çat kapıyı açan içeriye giriyor erkek kadın farketmiyor ve içeriden de hiçbir uyarı gelmiyor. Kontrole girdiğinizde ise anlıyorsunuz zaten içeride 8 dak falan kalabiliyorsunuz en uzun ! Hemen hemşireden uyarılar gelmeye başlıyor hocam dışarısı çok kalabalık çok sıra bekleyen var hızlanalım hocam demeye başlıyor çok rahatsız edici bir durum. Zaten apar topar muayene bitti ne olduğunu anlamadım beni muayene ederken 3 hamile içeri girdi sonuçlarını gösterdi onlara daha çok üzüldüm zaten gözleri yaşlı raporlarında pürüz çıkmış kapıdan doktorlarına yaşlı gözlerle rapor göstermeye çalışıyorlar! Mete beyde kapının önünde ayakta teselli etmeye çalışıyor biz içerde bekliyoruz falan Hastane tamamen Mete Beyin adını kullanıyor diğer doktora gelen giden yok zaten. O kadar çok hastası olduğundan hizmet yerlerde o muayene parasını alıyorsanız insanlara zaman ayırmak zorundalar diye düşünüyorum. Sizde benim gibi isim yapmış doktorlara gitmeden istediğiniz tedaviyi alamama ihtimalinizi düşünün lütfen

Back
X