- 7 Haziran 2013
- 67
- 13
- 88
- Konu Sahibi pinar_2885
-
Olabilir Canim doktor secimi cok kisisel bisey. Ben tecrubesine cok güveniyorum.Ciglide oturuyorum Karabağlar tarafını hiç bilmiyorum..mee beyi duydum ama bi arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı bu yüzden araştırıyorum bende
Hala çalışıyor mu bilmem ama prof.nedim karadadas..10yil önce izmir de çalışırken ikiz çocuklarım oldu.gebelik takibimi nedim bey yaptı.cok memnundum kendisinden.hala adini hayirla anarim
Alsancak'ta özel muayenesi var Prof. Dr. İsmail Mete İtil ben çok memnun kaldım öneririm. Yurtdışındayım gittiğim doktorların yaptığı yanlış tedavileri saptadı sağolsunKızlar 2 sene once Giresun'dan evlenip izmire gelin geldim.iki kere kimyasal gebelik geçirdim birini özelde bir doktorda öğrendim ikincisini devlet hastanesindeki bir doktor tanısıyla atlattım. Açıkçası devlet Hastanesindeki doktor özel gittiğim doktordan çok daha iyi ilgilendi..herseyi açıkladı didik didik anlattı hatta radyoloji uzmaniyla birlikte teşhis ettiler yardımlasti falan memnun kaldim..ama tek doktor da kalmak istemiyorum özelde De bi doktora danisayim diyorum kime gidecegimi bilmiyorum bildiginiz onerebilceginiz bi doktor varsa lutfen fikir verir misiniz bana
Alsancak'ta özel muayenesi var Prof. Dr. İsmail Mete İtil ben çok memnun kaldım öneririm. Yurtdışındayım gittiğim doktorların yaptığı yanlış tedavileri saptadı sağolsun
Bir de arkadaşımın doktoru İsrael Aruh var. Çok memnunlar sizin tercihiniz sağlıklı günler dilerimBen hala araştırıyorum yazdığınız ismi de degerlendiricem çok teşekkür ederim paylaştığınız için ☺
Medifema zeynep atgüden çok memnun kaldım facede hesabı var takip edebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?