Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizler için zor olan vajinismus tedavisinde ve doğanın mucizesi olan hamilelik döneminde yanımızda olan doktorumuz Feyza Ağaca Güler hocama çok teşekkürler doktarda aradığımız bilgi tecrübe güler yüz samimiyettir ve bunların hepsi Feyza hocamda fazlasıyla var hatta sizi sizden çok düşünen gece gündüz sizinle iletişime geçen nasıl olduğunuzu soran kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan muhteşem bir doktordur
Benim hamilelik sürecim biraz zor geçti ve hocamın erken tespitleriyle hep bir adım ondeydik ve en sonki tespiti olmasa bebeğimi kaybedebilirdim kendisine minnetarim evladımi bana bağışladı ne kadar teşekkür etsem azdır Gözünüz kapalı kendinizi ve bebeğinizi kendisine emanet edebiliceginiz güzel kalpli muhteşem bı doktor
İlayda hanım sizede teşekkür ederiz en az hocamın kadar sizde güler yuzunuz ve ilginizle bizi motive ediyorsunuz harika ve sıcak bir ortam yaratıyorsunuz
Feyza hocam ve ekibi hersey gönlünüzce olsun sizleri çok seviyoruz başarılarınızın devamini dileriz iyiki sizlerle tanismisiz